Sådan holder kalk fra udvaskning gennem maling i en kælder

November 26

Sådan holder kalk fra udvaskning gennem maling i en kælder

Lime siver ned gennem murværk, som mursten, der bruges i boliger. Dette synes at forårsage falmning i overflader på grund af et hvidt pulver, der arbejder sig vej gennem murværket. Det sker normalt på mursten, der er malet for hurtigt efter det sæt. Mursten skal mindst 30 dage til at hvile, før det kan males. Hvis du malet for tidligt, vil du nødt til at fjerne maling og starte processen forfra. At fjerne maling fra mursten er tricky, fordi sandblæsning og powerwashing skader mursten og er alt for rodet for indvendige arbejde. Bruge en speciel stripper, der skræller maling fra væggene for de bedste resultater.

Instruktioner

•Applicer et tykt lag af gel paint remover på tværs af mursten til at tage ud den tidligere belægning af maling. Bruge en 4-tommer-dækkende pensel til at anvende gelen og lag det på, så det er mindst 1/8 tomme tyk.

•Lad gel på mindst to timer. Tjek det med jævne mellemrum ved hjælp af en skraber til at løfte en del af gel og se hvis malingen er skrælning off under det. Skrælle alle maling, når den er klar. Genanvende hvis det er nødvendigt.

•Wash stripper rester fra væggene med almindeligt vand og vente på det tørre grundigt, før du fortsætter.

•Prime murværk med enten en sealer eller primer udviklet specielt til brug på en høj basisk overflade. Kig efter et produkt, der siger det er for maleri på høje kalk vægge eller murværk, eller at der er alkali-resistent. Bruge en 4-tommer pensel til at anvende primeren og gør det muligt at helbrede for den tid, der er angivet af fabrikanten, før du fortsætter.

•Paint mursten med 100-procent akrylmaling. Akryl er mere resistente over for kalk. Anvende maling som med primer, ved hjælp af en 4-tommer pensel og vente, indtil det er helbredt før ved hjælp af væggen. Du kan også anvende en anden frakke for rigere, længerevarende resultater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com