Sådan holder katte ikke kan grave haven pærer

August 8

Hver gartner kender følelsen af at have arbejdet hårdt for at skabe en attraktiv blomsterhave kun at have det gravet op af nabolag katte. Selvom det kan synes, at kattene bevidst graver op blomsterløg, er de ikke. Af natur gerne katte grave. Udgravet løgene er bare et offer for processen. Det kan være svært at få katte hen til holde op med at grave i et blomsterbed, medmindre du indføre et stof, som de finde stødende. Heldigvis, der er naturlige måder at frastøde katte fra en have.

Instruktioner

•Anvend en tape foranstaltning til foranstaltning 3-fødder intervaller omkring omkredsen af dit blomsterbed. Markere intervallerne ved at grave et "X" i jorden.

•Anvend en spade til at grave 6-inch huller i de markerede intervaller, og Indsæt en coleus plante i hver af dem. Denne plante er også kaldet "scaredy-kat", fordi katte ikke kan lide lugten af det.

•Firmly pack jorden omkring planterne, og vand dem grundigt.

•Dampen en bomuld bold med olie af nelliker for yderligere beskyttelse, og begrave vat lige uden for kanten af sengen, cirka en halv tomme dyb. Hvis blomsterbedet har ingen kant eller ramme, begrave yderligere vatkugler dyppet i olie af nelliker 3-fødder mellemrum rundt i haven.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com