Sådan holder keramisk glas Cooktops søger nye

August 5

Sådan holder keramisk glas Cooktops søger nye

Hvis du ejer en keramisk glas kogeplade, Følg fremgangsmåder og procedurer til at holde det ser skinnende og nye så længe som muligt. I modsætning til traditionelle overtrukket med emalje komfur kræver keramisk glasoverflader særlig pleje og vedligeholdelse. Lær de dos og don'ts til hverdagsbrug og oprydning og gøre dem til en del af din daglige rutine. Følg anbefalingerne i din instruktionsbog for produkter til at bruge eller undgå.

Instruktioner

•Praktisk glas kogeplade før rengøring. Brug en fugtig klud til at aftørre overskydende sag op, så Følg med en ren, fugtig klud. Tørre overfladen med en ren, tør klud til at genoprette glans.

•Rengør din keramisk glas kogeplade efter hver brug. Undgå tillade spild at hærde og skorpe af rengøring kogeplade overflade efter kogning. Tørre op enhver resterende splatters med en fugtig klud eller svamp. Tørre stovetop med et stykke køkkenrulle og blide tryk.

•Don't trække gryder over kogepladen overflade. Ændre og fjerne denne vane, hvis du skifter fra madlavning på et gaskomfur. Glatte toppe har ikke brænder riste, så risikerer du at ridse glasoverfladen.

•Lift og lavere kogegrej på keramisk glas cooktops at undgå utilsigtet ridser og revner. Aldrig plop kan køkkentøj ned, da dette forårsage barometer overflade at knække. Løft Køkkengrej, centrere det over diameter på varmelegemet og sænk den forsigtigt på en kogeplade.

•Tag lys tørret spild ved at gnide en lille mængde af fløde-baseret produkt på udslippet. Følg med et fugtigt stykke køkkenrulle til at fjerne. Let buff område tør for at genoprette glans på glasset.

•Tag tunge, kage på spild ved at anvende en creme rengøring produkt til tunge, hærdet udslip. Bruge en razorblade at løsne og løfte kage på rester. Mindske risikoen for ridser i glasset ved at holde razorblade på en 30-graders vinkel med let tryk. Følg yderligere procedurer og instruktioner fra fløde renere producenten.

Tips & advarsler

  • Hvis din brændeovn kom med en startpakke af rengøringsprodukter, bruge ifølge vejledningen og lagre dem ordentligt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com