Sådan holder køleskab uden for

January 14

Sådan holder køleskab uden for

Folk smide barbecue og pool parter til at underholde gæsterne, men hvis de kun tilgængelige køleskab er inde i køkkenet, en masse sjov tid kan forvandle til rejsetid i stedet. Du kan holde i festen og holde dine venner hydreret på samme tid ved at lade et køleskab uden for. En udendørs køleskab anlæg stor nemlig hyppig party værter, men du skal være opmærksom på et par ting, mens du indstiller det.

Instruktioner

•Hold køleskab i en overdækket placering--et skur eller garage fungerer bedst, men selv et udhæng eller telt vil gøre. Undgå at udsætte apparatet for direkte sollys og de elementer, der er så meget som muligt. Efterlade et tomrum mellem køleskabet og nogen vægge så luften kan cirkulere.

•Plug køleskab til en jordet stikkontakt. Undgå at bruge en stikkontakt sluttet til en switch, som utilsigtet kan skære den køleskab magt og forkæle mad inde.

•Undgå at opbevaring af fødevarer i fryseren når temperaturen udenfor er koldt. Køleskabe er designet til at arbejde ved stuetemperatur, og den interne termometer aktiverer kølemaskinen lige nok til at holde køleskab del nær 40 F. Som sådan kølemaskinen vil ikke tænde, når den udvendige temperatur nærmer sig 40 F. kolde luft ikke vil blive introduceret til fryseren og temperaturen inde vil gradvist nå højere temperaturer.

•Wash køleskab regelmæssigt for at forhindre snavs og mug oprustning. Døren er ren forsegling pakninger samt den udvendige paneler og kondensatoren spoler. Frakke metal overflader, herunder rustfrit stål paneler, med automotive voks til at tilføje et ekstra lag af beskyttelse.

•Drej på strømbesparelsesfunktioner om sommeren. Slå dem fra i tørre vintermåneder.

•Alter dit køleskab til at gøre det så børnesikret som muligt - børn kan klatre inde og blive fanget i ældre modeller eller køleskabe med brudt indvendige nødudgang låsene. Fastgør døren med en kæde og en hængelås, når det ikke bliver brugt. Holde hylderne inde i de vigtigste rum til at gøre det mindre gæstfrie for at udforske børn.

Tips & advarsler

  • Installere en garage køleskab kit for at kunne bruge din fryser udendørs.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com