Sådan holder lærred på indersiden af antikke Roll Top skriveborde fra udtørring

March 10

Sådan holder lærred på indersiden af antikke Roll Top skriveborde fra udtørring

Skydepanelet på en roll top skrivebord, kendt som tambour, består af en serie af træ planker. Den ribbede design giver dækning at have fleksibilitet. Lærred linjer sædvanligvis interiøret i tambours på antikke roll top skriveborde. Lærred hjælper med at holde lamellerne på plads og for at opretholde 's tambour fleksibilitet. Over tid, kan gamle lærred foringer begynde at tørre ud. En tør lærredet foring kan vokse stiv, i sidste ende gå på kompromis med fleksibiliteten i en tambour. Vedligeholde smidig lærredet foring for at bevare funktionalitet og værdien af en antik roll top skrivebord.

Instruktioner

•Rens og vask lærred med jævne mellemrum. Vakuum lærred for at fjerne støv, så tør det ned med en fugtig svamp. Periodisk tør ned lærred med en fugtig svamp til at fjerne forurenende stoffer og hjælpe med at opretholde sunde, fleksibelt materiale.

•Hold roll top skrivebord i en cool beliggenhed væk fra tørring agenter, som solrige vinduer og varme udluftninger. Tillad ikke glødende lys til at skinne inde den pult, som også vil tørre ud af lærredet.

•Drej på en fordampning eller sump køler til cool miljø i perioder af tørhed og høj varme. En sump køligere filtrerer fugt i luften, yderligere hjælper til at holde lærredet mod udtørring. Undgå klimaanlæg, som tørrer ud i luften.

• Luk dækslet på roll top skrivebord når det ikke er i brug for at holde lærred afskærmet.

•Hold en lille beholder med vand inde i roll top skrivebord, især i perioder med ekstrem tørhed. Vandet bliver langsomt fordamper i luften inde ved skranken og holde lærredet smidige. En luftfugter, placeret i det rum, hvor skrivebordet er gemt vil også bidrage til at afhjælpe en meget tørre omgivelser.

Tips & advarsler

  • Undgå at udsætte lærred til for meget fugt til langvarige perioder, som lærred kan også form meldug og begynder at rådne.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com