Sådan holder mine tomatplanter fra at få Blight

January 19

Sådan holder mine tomatplanter fra at få Blight

To sygdomme kaldet "forpester," begge forårsaget af svampe, kan påvirke tomatplanter. Tidlig blight opstår i foråret og kartoffelskimmel opstår i sensommeren. Blight påvirker alle synlige dele af anlægget, herunder stængler, blade og frugter. Brun eller grå læsioner på stængler eller blade og misfarvet, forslået-ser steder på frugt er almindelige symptomer på tomat blight. Blight kan dræbe tomat og kartoffel anlæg. For at sikre en bedre høst, skal du holde øje med denne sygdom og, helst, træffe foranstaltninger til at forhindre den.

Instruktioner

•Spray tomatplanter med et svampemiddel, der står på etiketten er det beskyttende mod tomat blight. Når et blys sker, er det svært at slippe af med, så beskyttelsesforanstaltninger er din bedste satsning. Du måske skal spray dine planter mere end én gang i løbet af vækstsæsonen, afhængigt af vejret--hvis det er regnfuld, chancen for skimmel er højere. Check etiketten fungicid til sats og frekvens retninger, som dette kan variere.

•Rake op løs planterester fra omkring tomatplanter at holde området rent og fri af rådnende organisk materiale. Dette bør gøres i vækstsæsonen, men også i efteråret, døde planter bør være kasseret og andre planterester raked eller vendte under jorden dækkes. Derved forhindrer svampesporer fra trives på rådnende sag.

•Kapacitet tomatplanter i de tidlige morgentimer og på jordoverfladen, hvis det er muligt, at undgå vand kontakt med blade. Ved hjælp af et sprinkleranlæg eller andet vanding planter fra overhead, kan betyde bladene blive vådt længere og tilskynde blight.

•Plant dine tomater i et andet område af din have mindst hvert fjerde år, men ved ikke plante dem i samme område, som engang indeholdt kartoffelplanter som kartoffelplanter kan også havnen blight.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com