Sådan holder omstrejfende hunde fra Pooping i gården

September 22

Herreløse hunde er ikke kun et irritationsmoment, men afføring de efterlader er rodet og kan bære sygdommen. Holde disse hunde ud af din værftet er hård, men der er en række taktik du kan anvende for at holde omstrejfende hunde fra pooping i din værftet, holder din familie og dit kæledyr sikker. De to vigtigste teknikker er at installere barrierer eller udnytte afskrækkende.

Instruktioner

•Hav en hegn installeret omkring din ejendom. Ikke blot vil hegnet fysisk forhindre hunden i at trænge ind din ejendom, men det tjener også til at holde din egen kæledyr og børn sikkert indeholdt i din værftet. Den væsentligste ulempe at have et hegn installeret er omkostningseffektiv. Afhængigt af størrelsen af din værftet og typen af hegn ved at blive installeret, kan denne bestræbelse koste alt fra et par hundrede til flere tusinde dollars.

•Installer en motion-aktiveret sprinkler, hvis din boligejer association eller din økonomi ikke vil tillade dig at installere et hegn. Produktet virker på samme måde en motion detection lys. Når sensoren registrerer bevægelse, aktiverer det sprinkler, sprøjtning den fejlende herreløs hund med vand, før det har mulighed for at gøre pligten. Dette produkt virker også med andre dyr, at hyppig din ejendom, og det er betydeligt billigere end at installere et hegn.

•Opret en naturlig hund afskrækkende. Hunde er naturligvis frastødt af lugten af chili peber. Capsaicin, det aktive stof i peber, er irriterende for deres delikate nasal væv. Prøv denne naturlige hund afskrækkende i flere former, herunder simpelthen overbrusning chili peber pulver omkring omkredsen af din værftet, samt omkring områder, hvor hunde har tendens til at defecate. Eller du kan blande pulveret med vand og brug en sprayflaske til at anvende blandingen på de samme områder. Effekten af denne teknik afhænger af din evne til at genanvende behandling hver anden dag, oftere i regntiden. Ammoniak og eddike kan kan også bruges på denne måde, men enten dræbe dine mere sarte planter, hvis de anvendes i en have, så være velovervejet i din brug og gælder for bomuld bolde i stedet for direkte på jorden i disse tilfælde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com