Sådan holder snegle Off frugttræer

July 26

Sådan holder snegle Off frugttræer

Snegle finde frugttræer at være lækker. De æder din frugt og forlade deres afslørende Slim spor bag. Hvis du nogensinde har dyrket et frugttræ eller har planer om det, nødt du til at gøre noget for at holde disse skadedyr væk. Der er et simpelt middel at holde snegle fra dine frugttræer.

Instruktioner

•Purchase kobber ledning, tynde kobber lagen eller kobber tape. De fleste isenkræmmere og hjem forbedring butikker sælger kobbertråd og lagen.

•Sno kobberfolie, kobber plader eller kobber barriere tape rundt i bunden af din frugttræ. Den kobber barriere skal være ca 3 til 4 inches lang, så du kan stikke en del af det under jorden. Wrap træet stramt, men ikke alt for stramme, fordi hvis det er for stram i vil forårsage skade på træet.

•Hvis du bruger kobber lagen, punch et hul i hver ende af presenningen. Efter indpakning det rundt i bunden af træet, slip streng eller et twist slips gennem huller til at trække enderne sammen. Binde en knude i strengen eller twist twist slips sammen for at sikre det på plads. Vedhæfte kobberfolie ved hæftning ene ende til træet og bruge papirclips til at sikre de to ender sammen efter indpakningen omkring træet. Tape er selvklæbende på bagsiden til at fastgøre den til træet.

Tips & advarsler

  • Kontakt mellem den kobber barriere og sekreter af snegle og snegle forårsager en reaktion svarende til elektrisk stød, som dræber dem.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com