Sådan holder sneglene i at komme ind i mit hus

March 5

Du husker måske hælde salt på en skovsnegl, da du var ung, og ser slug omkomme i en langsom og grusom død. Sneglene kan være en pestilens, især omkring dit hjem og haven, da de søger efter føde. Sneglene vil spise en bred vifte af planter, og de forlader en ubehagelig Slim trail bag dem, uanset hvor de går. Sneglene vil lejlighedsvis selv gøre deres vej inde i dit hjem. Der er flere måder at håndtere snegle, som alle er lidt mindre barsk end bevogtning dit hjem, salt shaker i hånden.

Instruktioner

•Ændr din barkflis. Hvis du har barkflis omkring ydersiden af dit hjem, leverer du sneglene med et ideelt levested. Rive op alle de gamle barkflis og enten smide det eller bruge det til kompost. Anvende et frisk lag af muld til de samme områder. Ændre barkflis hvert år for at forhindre stort antal snegle fra avl og bor i barkflis. Du kan også ændre til en grus barkflis, der ikke giver tilstrækkelig miljøet som træ, bark eller blad barkflis gør.

•Indstil øl fælder omkring dit hjem. Sneglene er tiltrukket af gær findes i øl, og de vil drukne sig selv forsøger at få det. Fylde flere kopper eller plastbeholdere med øl. Sørg for det øverste niveau af øllet er 1 til 1 1/2 inches under toppen af beholderen. Dette vil sikre, at sneglene skal nå i beholderen at få øl, og de vil falde og drukne. Sted øllet fælder omkring dit hus i områder du opdage masser af slug aktivitet. Kontrollere fælderne hver morgen for druknede snegle. Hæld de gamle øl og snegle, genopfylde med øl og fastsat i fælderne igen. Du vil sandsynligvis holde fange sneglene med øl, indtil der ikke mere i nærområdet.

•Spray snegle med kaffe. Fyld en sprayflaske med nogle sidesten kaffe. Placer sprayflaske dyse foran sneglene, og spray kaffen direkte på dem. Koffein i kaffe er en potent nervegift til sneglene, og det vil hurtigt slå dem ihjel. Kaffe behøver ikke at være hot - du er ikke forsøger at brænde dem til døden. Rydde op i de døde snegle efter du sprøjte dem så ingen fra dit hjem trin på dem.

•Sæt kobber strimler omkring dit hus. Brug nogle tin snips til at skære nogle kobber lagen i strimler, der er 12 inches lang og en tomme eller to plan. Placer strimler i områder, hvor du opdager tunge slug aktivitet, eller hvis de har indtastet dit hjem før. Kobber forårsager en kemisk reaktion med slug når det kravler op på det, som stød slug med elektrisk stød. Sneglene vil ikke krydse de kobber strimler igen når de får chokeret over en gang eller to.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com