Sådan holder Sofa puder fra Sagging

June 10

Sådan holder Sofa puder fra Sagging

Uanset om du allerede har bemærket en smule af en klump i din sofa, eller du bare forsøger at forhindre at fortrolig sag fra at tage fat på din nye kærlighed sæde, kan det virke som en tabt kamp at forsøge at holde sofa puder fra sagging. Uanset om sag er begyndt at sætte eller du er stadig i den foruroligende scene, der er masser af foranstaltninger kan du tage, der vil forsvare jeres couch og gøre disse buler og huller næsten usynligt for øjet.

Instruktioner

•Klik puder en gang om ugen. Hvis du har et familiemedlem, der læner sig på bagsiden af sofaen, er så pokkers puder afgørende. Vend puder og buttet dem op en gang om ugen. Dette vil distribuere vægten mere ligeligt.

•Drej puder månedligt. I begyndelsen af hver måned, skal du flytte hver pude ned én sektion på sofaen. Dette vil forhindre en pude fra at tage den samme type af pres hele tiden og forlænge levetiden på din sofa.

•Sno puder. Hvis sagging er allerede blevet et problem, skal du stoppe det i dens spor. Wrap alle dine puder i flere lag af polyester pladevat.

•Dæk dine puder og pladevat med ny pude dækker. Hvis sagging er svær, tilføje en ekstra rulle pladevat på siden med bule, så gør denne side, tidligere toppen, bunden af puden.

Tips & advarsler

  • Mange sofaer har sæde og ryg puder, der er indbyrdes udskiftelige. Hvis din er en, derefter rotere alle puder til at distribuere stress endnu mere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com