Sådan holder spindelvæv ned af min sidespor

July 9

Sådan holder spindelvæv ned af min sidespor

Edderkopper er meget gavnlige edderkopper, der er typisk aktiv om natten, fodring primært ved mange irriterende insekter, at bug dig. Mens mange mennesker frygter og væmmes ved disse genert, ikke-aggressive væsner, er de fleste edderkopper uskadelige. Selv hvis du er villig til at tåle tilstedeværelsen af udendørs edderkopper, som du ikke kan se, overveje du nok spider webs på din sidespor er uacceptabel. Den eneste måde at holde disse strukturer ud af din bolig er at udelukke deres skabere fra det. Prøv at bruge en miljøvenlig fremgangsmåde for nedslående edderkopper fra bygge deres boliger på dit. Derved høj grad minimere eller endog helt fjerne behovet for barske kemiske applikationer.

Instruktioner

•Fjern alle eksisterende spindelvæv fra sidespor af dit hjem. Feje dem væk med en stiv kost, hvor det er muligt. Særlig opmærksomhed til områderne omkring og under skodder og under tagskægget. Hvis du ser en kugleformet ægget sac i en web, plukke det i hånden og mase det for at ødelægge hundredvis af embryoner i. Følg med en hård spray fra haveslangen.

•Pressure skylles ydersiden af dit hjem, hvis det er relevant for din type af sidespor.

•Drej off udvendige lys om natten. De trækker insekter, som igen tiltrækker de edderkopper, at fodre på dem. Erstatte udendørs hvide pærer med gul bug pærer, natrium vapor lys eller LED-lys hvor natten synlighed er nødvendigt. Disse tiltrækker ikke insekter som traditionelle hvid belysning gør.

•Flyt bunker af brænde, mursten eller andre materialer så langt væk fra din bolig som muligt. Disse er foretrukne skjule og nybyggeri placeringer for edderkopper.

•Mow din græsplæne ofte korte nok til at holde græsset. Trimme tilbage buskads og træet lemmer, der kommer i tæt kontakt med din sidespor. Holde haver luget og hele ejendommen fri for snavs.

•Applicer en 6-fods band af diatoméjord langs omkredsen af din bolig. Dette materiale er dødbringende edderkopper og insekter med f.ex.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com