Sådan holder stinkdyr væk fra dit hjem

April 26

Sådan holder stinkdyr væk fra dit hjem

Trods deres dårlige ry er stinkdyr faktisk gavnligt væsner, der lever af en bred vifte af landbrugs skadedyr. At den gennemsnitlige boligejer, men er stinkdyr skadedyr, der graver i græsplæner, komme ind i trash beholdere og forårsage offensive lugter. På grund af disse ulemper, og det faktum, at skunks undertiden bære rabies og andre sygdomme, der kan overføres til mennesker eller kæledyr, er det klogt at gøre dit hjem unwelcoming til stinkdyr.

Instruktioner

•Sæt stramt låg på trash beholdere, og holde andre mulige fødekilder i lukkede beholdere eller i indhegnede områder, som stinkdyr normalt ikke klatre hegn, ifølge Utah State University andelsselskab forlængelse. Fjerne udendørs pet næring før mørket, når skunks bliver mest aktive.

•Block nogen åbninger, der kunne give ly for stinkdyr, anbefaler University of California integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program. Bruge hardware klud til at forsegle åbninger under huse, verandaer og andre potentielle skjulesteder. For de bedste resultater, begrave wiren 6 inches for at holde beslutsomme skunks fra grave under barrieren.

•Treat insekt infestationer i din værftet at minimere fødekilder for stinkdyr.

•RID gården af gnavere, anbefaler Oregon State University Extension Service. Skunks vil spise mus og rotter, og en infestation kan tiltrække Stikdyr til dit hjem.

•Tag skrammel i din værftet, der kunne give ly for stinkdyr. Skunks kan tage ophold i en brændestablen, junk bil eller ethvert område, der tilbyder beskyttelse.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug at lukke et område, en skunk har allerede beboet, vente på skunk at afslutte før du blokere området. For at sikre skunk er borte, spredt mel foran hullet og kontrollere området ofte efter mørkets frembrud. Hvis du se spor, der viser skunk har forladt området, lukke åbningen.
  • Stinkdyr er kendt for at bære rabies og andre sygdomme, der kan overføres til mennesker. Sund skunks ses undertiden i tidligt om morgenen eller sent på eftermiddagen, men de er primært nataktive. Skunks set i løbet af dagtimerne er mere tilbøjelige til at have rabies. Aldrig tilgang eller håndtere en skunk. Kontakt din lokale animalsk kontrol service, hvis du har brug for hjælp til at fjerne en skunk fra et område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com