Sådan holder stinkdyr væk fra et hus med ingen kemikalier

October 2

Sådan holder stinkdyr væk fra et hus med ingen kemikalier

Stinkdyr er uvelkomne skadedyr, der ofte hænger omkring hjem i søgen efter mad. Når dyrene er truet, vil de frigive en ubehagelig duft, der dvæler i flere dage. Skunks vil også skabe huller i græsplæner når de graver. Folk ønsker ofte at fjerne stinkdyr, fordi de kan bære rabies og overføre andre sygdomme til både mennesker og dyr. Kommercielle kemikalier og afskrækningsmidler anbefales ikke til brug på stinkdyr. Skadedyr kan styres ved hjælp af mere humane metoder.

Instruktioner

•Sæt låg på skraldespande stramt så at skunks ikke kan åbne dem let. Skunks kan gå gennem dit skrald og finde mad, som vil gøre dem mere tilbøjelige til at hænge rundt i dit hjem. Skabe hvilken som helst pet næring og vand indendørs om natten. Forlader mad udendørs vil tiltrække Stikdyr til din værftet.

•Seal huller og åbninger langs fonde, som giver skunk et sted at graver sig ned og skjule. Placer aviser i hullet i løbet af dagen, før du kan lukke det for at sikre, at skunk i øjeblikket ikke ligge i stiftelsen. Ifølge University of Illinois extension service, hvis avisen ikke synes at have flyttet, kan du forsegle åbningen med trådnet, beton eller metalplader.

•Sæt motion sensor lys eller stroboskoplys i baghaven til skræmme stinkdyr. Dette er ikke helt effektiv, men det kan arbejde på lejlighed.

•Fyld skåle eller retter med klude dyppet i ammoniak. Placere skåle i steder hvor du har bemærket stinkdyr. Lugten vil afskrække stinkdyr.

•Indstil en madding fælde 9 af 9 af 24 inches eller mindre for at fange stinkdyr. Agn fælder med bacon, brød eller jordnøddesmør for de bedste resultater, eller bruge æbler og mayonnaise, som er mindre attraktive for katte. Wrap fælde med tunge jute og transportere skunk til en placering, der er godkendt af staten eller afdeling af naturressourcer (DNR). Kald DNR at afhente skunk, hvis du ikke ved hvad de skal gøre med væsen.

Tips & advarsler

  • Ansætte en wildlife kontrol operator til at fjerne skunk fra din ejendom, hvis du ikke kan kontrollere dem med succes.
  • De fleste stater kræver, at du har en fjernelse tillade, inden du kan diffusere en skunk. Altid kontakte DNR at tjekke om den juridiske status af fanger stinkdyr.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com