Sådan holder tæpper fra glide

March 2

Område tæpper, glide og glide rundt på gulvet er mere end blot en irritation, de er også en sikkerhedsrisiko i dit hjem. De kan rejse nogen eller skub foran en døråbning og gøre det svært at få i eller ud af et rum. Tusindvis af voksne falder og sårer sig hjemme hver år, Ifølge Centers for Disease Control. Smide tæpper og tæpper, der glider er en af årsagerne til falls i hjemmet.

Instruktioner

•Klippe en skridsikker tæppe pad til størrelsen af din område tæppe. Trække op tæppet, sætte puden på plads og lægge tæppet over det. Tæppe puder arbejde under område og smide tæpper, der er placeret oven på væg til væg-tæppe eller på fast gulv som fliser og trægulve.

•Applicer dobbelt-stick tæppe tape til nederste kant af din kaste tæppe eller område tæppe og Placer tæppet på plads. Skub din hånd over kanter at overholde tape til dit gulv sikkert. Tæppe tape virker bedst på lav-bunke tæppe eller hårde gulve.

Uddelingen store område tæpper på plads ved at forankre dem med møbler. Fjerne møblerne fra området, Placer tæppet og returnere møbler, placere en eller to store stykker direkte på tæppet. Skub coastere under fødderne af møbler til at fortrænge vægten og undgå skader på tæppet.

Tips & advarsler

  • Tæppe puder, tape og møbler coasters kan købes i afsnittet hjem indretning i de fleste store discountbutikker. Når du bruger et område tæppe over væg til væg-tæppe, er det tilrådeligt at lægge en pude ind under gulvtæppet, selvom skred ikke er en bekymring. En pad forhindrer enhver overføring af farvestof fra område tæppe på gulvtæppet.
  • Vælg tæpper med gummi gribende bagpå når det er muligt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com