Sådan holder tæpper fra glider på gulvtæppet

July 20

Sådan holder tæpper fra glider på gulvtæppet

Område tæpper er dekorative og funktionelle. De kan accent et værelse eller dække en plet, hul eller brænde mark i gulvtæppet under. Selvom tæpper ikke vil flytte som let når de placeres på et andet tæppe, som de vil på et trægulv, kan de smutte ind i en rynke eller bule, en person kan rejse og vælter. Når du har besluttet, tæppet er i det rigtige sted, sikre den fast til løber nedenunder for at forebygge ulykker.

Instruktioner

•Lay område tæppe fladt på en flad overflade. Hvis kanterne curling op, vende det om og tryk ned for at få det så fladt som muligt. Rul gripper puden på toppen af tæppet. Du vil opdage, at det er gummiagtig og lidt klistret.

•Klippe griber pad til 3 inches mindre end størrelsen af området tæpper med en hobbykniv. Dette vil forhindre kanter af polstring fra viser, når tæppet er placeret på toppen af det.

•Sæt gripper stykke pad på gulvtæppet hvor du ønsker den område tæppe at gå. Udskårne stykker af dobbelt-stick tæppe tape og holder dem på kanten af gulvtæppet polstring. Hvis området tæpper er en oval, skåret flere kortere stykker til at rumme kurven.

•Arrange område tæppe let oven på gripper pad og tape. Placer tæppet, så du ikke kan se enten gripper pad eller tape på enhver side. Tryk ned langs alle kanter for at sikre tape til tæppet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com