Sådan holder vaskebjørne fra at spise majs

March 20

Vaskebjørne vil ikke tøve med at spise majs ret off af en stilk, hvis de føler, det er sikkert at gøre dette. Dette kan være meget frustrerende, hvis du dyrker din egen majs. Heldigvis kan du nemt tage sig af vaskebjørn problemer uden behov for fælder, dyre hegn eller kemiske sprøjtemidler. Med kombinationen af et par simple opgaver, vil din majs afgrøde være fri for vaskebjørne og de fleste andre typer af skadedyr.

Instruktioner

•Sprinkle cayennepeber langs kanten af din majs rækker. Den krydrede lugt vil vende vaskebjørne væk, så snart de lugter det.

•Sæt en klud i en skål. Fyld skålen halvt fyldt med ammoniak og sætte det i nærheden af majs afgrøde. For maksimal effektivitet, sætte en ammoniak skål på hvert hjørne af afgrøden. Den stærke lugt frastøder vaskebjørne og andre skadedyr.

•Grow pole bønner eller squash mellem rækker af majs. Hvis afgrøden virker rodet, vil vaskebjørne være langt mindre tilbøjelige til at forsøge at gå igennem den.

•Sæt en radio med din majs afgrøde og lade den spille hele natten. Støjen vil gøre vaskebjørne, at mennesker er rundt, som vil afholde dem fra at komme i nærheden af din majs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com