Sådan holder vaskebjørne fra spise min fuglefrø

June 29

Vaskebjørne narrestreger kan virke morsomme, men faktum er, de er skadedyr, der forårsager skade på ejendom og sprede sygdommen. Vaskebjørne vil vælte skraldespande, grave i gården til foder på larver og dingle fra fugl foderautomater bare for at spise frøene. Holde vaskebjørne fra at spise din fuglefrø ved at træffe foranstaltninger til at skadedyr-bevis frø.

Instruktioner

•Opbevar fuglefrø i en metal beholder som en papirkurv eller popcorn tin. En tætsiddende låg vejes med en tung blok holder vaskebjørn fra trække off låget og spise fuglefrø. Sikre container til en væg, hvis det er nødvendigt, at holde vaskebjørne fra banker kan.

•Tag hængende fugl foderautomater fra træer og buske og suspendere dem fra høje haven plantageejer kroge. Ikke finde krog under et træ i tilfælde af en vaskebjørn hopper ned fra oven og ødelægger fuglen feeder.

•Measure bredde af fugl foderautomater, du bruger. Skære en cirkulær figur fra et stykke af Trådvæv 6 til 8 inches større end feeder. Brug et tyndt stykke ledning eller zip bånd til at fastgøre cirklen 2 til 3 inches fra toppen af feeder, så der er en 3 til 4 tommer udhæng på alle sider. Som vaskebjørn trin op på ledningen, det vil flytte og ubalance skadedyr.

•Sæt en 6-fods metal stang i bunden af din fugl feeder. Gør pole kan modstå vægten af en fuld fugl feeder. Begrave bunden af stangen 2 fødder i stedet for at hjælpe med at stabilisere feeder.

•Rengør området hvor fugl foderautomater hænge for at tiltrække færre vaskebjørne. Jo mindre tilgængelige maden levere, jo mindre vaskebjørne vil hyppige området.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com