Sådan hovedbund Bermuda græs i havearbejde

January 8

Sådan hovedbund Bermuda græs i havearbejde

Bermuda græs er en varme-sæson græs græs dyrkes almindeligt i den sydlige del af USA. Generelle retningslinjer for slåning foreslå opretholde Bermuda græs i en højde af 1 til 1 1/2 inches. Skalpering græsset betyder at fjerne mere end en tredjedel af sin højde. I regelmæssig vedligeholdelse pleje, skalpering understreger græsset og anbefales ikke. Skalpering Bermuda græs er påkrævet under visse omstændigheder imidlertid sådan som i tilfælde af en Bermuda græs mide angreb eller når du fjerner thatch under plænen renovering proces.

Instruktioner

•Indstil din plæneklipper til den laveste højdeindstilling til at fjerne så meget græs blad som muligt.

•Mow græsplæne som sædvanlig, på den lavere indstilling. Kaste væk alle græs stiklinger, især hvis udfører skalpering som et insekt kontrol metode. Angrebne græsafklip omfatter insekter og æg, der angribe gården igen, hvis ikke ordentligt fjernet.

•Kapacitet som krævet, med nødvendigheden af dikteret af årsagen til skalpering. Reducere vanding fra tidligere niveauer til 1 tommer per uge, hvis du scalping for at reducere thatch, som overskydende fugt øger thatch oprustning. Bermuda græs skalperet til bekæmpelse af skadegørere såsom mider behov for daglig vanding i mindst tre dage bagefter at minimere plante stress.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com