Sådan hvide Decor

January 21

Sådan hvide Decor

Men hvid er undertiden betragtes som farveløs, har det altid en undertone, som er dens underliggende hue bias. Som med alle farver og neutrale farver, er Hvids undertone nyttige ved udarbejdelsen af kontrast i værelser. Cremet antik-hvide og skarp blå-hvide skabe karakteristiske indtryk, og når du lag forskellige hvide, kan du opnå en subtil dybde. Da hvid er mindre dogmatisk end en mættet farve, ved hjælp af det også giver mulighed for udstillingsvindue stoflige kontrast. Lag af tekstureret hvid ofte har øget visuel effekt, da farven ikke er en distraktion. Reflekterende overflader og mørke accenter er også forstærket af en hvid baggrund.

Hvid med reflekterende overflader

Da hvid er naturligvis reflekterende, det giver den perfekte kulisse for fremvisning af spejle og andre reflekterende overflader. I en fransk-inspirerede spisesal, overveje et hvid-vasket spisestue sæt, herunder fransk-finish stole med lidt mørkere hvid polstring. Hæng et flosset-formet, urammet spejl med krystal øskner på hvid tapet med en bleg, grøn-grå fleur-de-lis mønster. Under spejlet, et hvid-vasket skænk med svungne, vedrører cabriole ben en hvidkalkede, fransk-finish spisestue sæt. En krystallysekrone, cut krystal vaser og rene gardiner giver yderligere lysreflekterende rører.

Hvid med sort og multi farvet accenter

Hvide afspejler alle farver, mens sort absorberer alle farver. To gør en effektiv par, især når krydret med lyse, flerfarvede illustrationer. Overveje en sofa med antik-sorte ben og polstring i alabast, en lyserød-hvid, der relaterer sig til antik-sort rød undertone. Alabast tæppe og vægge kontrast stærkt med en antik-sort skammel, sofabord og ende tabeller. Antik-sort lampe baser med matchende nuancer også arbejde. Lyse hvide pejs og romerske nuancer giver ekstra kontrast, som gør et oliemaleri og en gruppering af farverige prints med hvide måtter og almindelig, antik-sorte rammer.

Varme og kølige hvide

Oprette en subtil samspillet mellem varm og køle af sammenstiller varm orange-hvid med cool blå-hvid. Male væggene i hvid orange, ved hjælp af en tekstureret væg behandling til at oprette en stuk-lignende virkning. Ren og skær, blå-hvide gardiner blend med krone støbning, mens kontrasterende med orange-hvid vægge. Svensk-stil, hvidmalede gulve vises en orange undertone, der blander sig med vægge. En orange-hvid linned sofa indeholder en anden tekstureret hvid ligesom en nødlidende, shabby chic stil sofabord i blå-hvid. Overveje blå-hvid loftplader som en cool kontrast, mens spredte møbler i nødlidende, orange-brun træ vedrører orange-hvid vægge.

Hvid med en enkelt markeringsfarve

Skarpe kontrast resultater fra sammenstiller hvid med en enkelt lyse markeringsfarve, især når en ensartet farve bruges på en afdæmpet måde. En forfriskende stemning, overveje parring cool blå-hvid med cool-grøn eller blå. Hvid og mint-grøn skakternet flise har en frisk fornemmelse i et badeværelse med en hvid piedestal synke og medicinskabet. Et hvidt badeforhæng med mint-grøn ringe tilføjer en beskedne stænk af farve, som gør en samling af mint-grøn vaskeklude på en hvid svævende hylde. Suspenderet fra en kæde, giver en mint-grøn farvet glas panel i en hvid, træ ramme en prikken over i'et.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com