Sådan ID en 100-Gal propan Tank

February 4

Sådan ID en 100-Gal propan Tank

Propan tanke findes i flere størrelser til husholdningsbrug. De mest almindelige størrelse for propan apparater såsom ovne og vandvarmere og husstandens varme er 100 gallon. Når du flytter til en ny placering, kan du ikke kender størrelsen af den eksisterende tank. Du skal måle tank for at identificere størrelsen og beregne hvor meget du skal udfylde den propan.

Instruktioner

•Sæt spidsen af et målebånd på bunden af propan tank krave. Kraven er den ene ende af tank nær ventilen. Strække målebånd til den modsatte ende af tanken og Bemærk målingen længde. En 100-gallon propan tank er 48 inches lang.

•Strømforbrug i standby på bagsiden af propan tank uden kraven. Måle højden af tanken. Dividerer dette tal med to og mærke det på tanken. Dette giver dig midt i tanken på den bredeste del.

•Sæt spidsen af et målebånd på tank bund på toppen af linjen at måle diameteren på det største område af tanken. En 100-gallon propan tank er 14,5 inches i diameter.

Tips & advarsler

  • Målinger af en 100-gallon propan tank afvige lidt fra hver producent, men hver vil være inden for en tomme af disse standard målinger.
  • Bestemme, hvor mange gallon af propan er behov for at fylde tanken ved at fratrække det aktuelle niveau fra 100 gallon. For eksempel, hvis tank gauge læser 1/4 fuld, subtrahere.25 fra 100 til få.75 eller 75% af tom plads. Formere.75 af 100 gallon kapacitet til at skaffe 75 gallon behov for at fylde tanken.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com