Sådan igen Side et hjem med Log sidespor

March 30

Sådan igen Side et hjem med Log sidespor

Du kan drømme om at leve i en spektakulær nord woods kabine eller opskalere log hjem. Én måde at gøre denne drøm til virkelighed er igen side dit eksisterende hjem med log sidespor. Log sidespor måske endda gøre mere end bare gøre dit hjem til en fortryllende hytte i skoven; Det kan øge værdien af dit hjem betydeligt. Hvis du er kompetente weekend tømrer, kan du overveje at gøre det selv afhængigt af størrelsen på dit hus.

Instruktioner

Forberedelse

•Kontakt med din lokale bygning department til at bestemme, hvis byggetilladelse vil blive krævet for din type af renovering. Spørg Hvis log - eller træ-sidet boliger i dit område er tilladt. Hvis du er en del af en husejere associering, Sørg for at log boliger er tilladt i dit område.

Respektive til en arkitekt første, hvis du planlægger at foretage strukturelle ændringer på indersiden eller uden for dit hjem på det tidspunkt, du igen sidespor.

•Consider erstatter dine vinduer og døre, hvis de er mere end omkring 20 år gamle. Det er vigtigt at forstå, at den nye log sidespor bliver tykkere end din eksisterende sidespor, hvis du vil fjerne det, som i de fleste tilfælde vil du være. Derfor, din eksisterende vinduer og døre skal fjernes og reset på ydersiden af den nye vægtykkelse, og nye vindue og dør syltetøj skal være installeret på indersiden. Hvis du ikke er sikker på hvor gammel dine vinduer og døre er, kalder en repræsentant fra en af de store vindue producenter for en evaluering. Dette er ikke kun en god tid til at øge energieffektiviteten i dit hjem, men du kan muligvis vælge vinduer og døre, der bedre supplere stil med din nye log hjem og kvalificere sig til en energi kredit eller rabat.

Vælg din Log sidespor stil

•Indstil den log stil, du foretrækker efter at have søgt online sites, såsom Log Homes Rådets websted (se links i ressourcer); gennemgå log hjem tidsskrifter herunder "Log hjem levende"; besøger en log hjem Vis; eller taler med nogle område log hjem forhandlere.

•Vælg en log hjem producent, der producerer log stil du foretrækker. Hvis du tilsvarende falsk hjørner, spørg hvis de er tilgængelige fra producenten. De større producenter vil have et dusin eller flere forskellige stilarter at vælge imellem.

•Spørg hvis loggen sidespor du ønsker er ovntørrede og hvad garantien er på materialerne. Ovntørrede materialer vil have minimal krympning og vride. Så få et tilbud på log sidespor og enhver nødvendig installation og efterbehandling materialer.

Budgetter, bud og kontrakter

•Indstil dit budget for det samlede projekt. Rådfør dig med din långiver og få kvalificeret til et lån, hvis du planlægger at låne en del af de penge, der er nødvendige for dit projekt.

•Decide om du vil gøre alt arbejdet, hvis du vil ansætte en bygherre for nogle af arbejdet, eller hvis du vil leje en hovedentreprenør til komplet renovering. Projektet vil inddrage mange forskellige færdigheder, herunder rough og finish tømrer, maleri og farvning, el-arbejde og gipsvæg.

•Saml og anmelde alle de endelige bud for materialer og fra arkitekt, bygherre, maler, tør væg entreprenør, elektriker og eventuelle andre entreprenører involveret i projektet. Efter færdiggørelse af dit lån, underskrive kontrakter for materialer og arbejdskraft.

Begynde bosat

•Notify din husejere forsikring agent om dit projekt. Bestil en trash beholder til sidespor, der vil blive fjernet, plus vinduer og døre hvis de erstattes.

•Tag eksisterende sidespor. Flytte eller tilføje elektriske efter behov. Du skal bruge en hammer, brækjern og søm aftrækker afhængigt af den type af gamle sidespor, du vil fjerne.

•Nulstil eller erstatte alle vinduer og døre og installere hus wrap. En bajonetsav er næsten en nødvendighed for at skære i søm og skruer, der sikker din gamle vinduer og døre. Du skal bruge en hammer, boremaskine og niveau plus søm og skruer til at installere nye vinduer og døre. En magt hæftemaskine vil du hurtigt installere hus wrap.

•Installer nye sidespor og hjørner, og trim og caulk vinduer og døre inde og ude. Du har brug for en luftkompressor og søm pistol til at installere din nye sidespor, samt en fugepistol til caulk leddene som krævet af producenten sidespor.

•Rens og bejdse den nye sidespor pr fabrikantens forslag. Ordentlig farvning kan være en garanti krav.

Tips & advarsler

  • Hvis du er usikker på om du kan tackle re sidespor dit hjem dig selv, Spørg log hjem sidespor producent og se hvad det anbefaler.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com