Sådan indlæses en kompost Bin

October 20

For hurtig og effektiv varme kompostering skal du vide, hvordan man indlæse din kompost bin. Ifølge programmet Washington State University (WSU) Master havearbejde, korrekt ilægning med en blanding af bulking agenter, flytter energimaterialer og afbalanceret råvarer de rådnende behandle langs hurtigt. Den rette balance af luft, vand og mad i kompost bin vil skabe et varmt miljø, der fordøjer organisk materiale hurtigt og dræber mange ukrudt, frø og organismer, der forårsager lugt.

Instruktioner

Sådan indlæses en kompost Bin

•Brug savsmuld, træflis, hø, halm og majs stilke til at oprette bulking materiale til din kompost bin. Disse materialer er tørre og lufte kompost bin. De er lave i fugt og kvælstof-indhold, men med høj porøsitet. WSU Master gartnere anbefaler at bruge dobbelt så mange bulking agenter som energimaterialer, når du lægger din kompost bin.

•Læg græsafklip, vegetar køkkenaffald, kaffegrums og have nægter at gøre energimaterialer til kompost bin. Disse materialer er høj i fugt og kvælstof, men med lav porøsitet. Mikrober vokse hurtigt ved at fodre på disse ingredienser. Uden tilsætning af bulking agenter, vil bunken være våd og udsender en skarp, dårlig lugt.

•Opret kompost hurtigt ved at reducere størrelsen af din rå, organisk materiale. Bruge en træ flishuggeren eller skære bulking agenter og energi materiale i mindre stykker, før de indlæses i kompost bin. For optimal varme kompostering, bør stykker ikke være større end en halv-tomme i diameter.

•Føj ny organisk materiale hver uge ved at gøre plads i midten af bunken med en skovl eller pitch gaffel. Bunke det omkringliggende materiale på toppen, så det nye materiale er i midten af bin. Bruge en tarp for at dække bunken, så det ikke få mættet når det regner.

•Aerate din kompost bin for at bidrage til at lette processen med tænderne. Fodre de mikroorganismer, der arbejder hårdt på at skabe kompost til dig. Porøse bulking materiale trækker ilt ind i din kompost bin. Tilføje mere ilt ved at dreje din bunke, så det materiale, der engang var på bunden er nu på toppen.

•Cure kompost ved at lade det sidde i eller uden for bin i op til to måneder. Hærdning er afgørende for jord, der skal bruges til at spire frø. Komposten er brune og smuldrer let i hånden. Materialet krymper til halvdelen af den oprindelige størrelse.

Tips & advarsler

  • For at reducere kompost lugt, holde køkkenaffald i en container i fryseren i stedet for i en spand under vasken.
  • Hvis energimaterialer ikke er begravet ordentligt, kan gnavere og andre dyr tiltrækkes til din kompostbunke.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com