Sådan indsamle Coreopsis frø

August 5

Værdsat for sin lyse guld blomstrer, er coreopsis, også kendt som tickseed blomst, en etårig plante, der reproducerer af sædekorn selv hvert fald. Hvert forår, vokser nye planter, hvor naturen placeret frøene året før. Hvis du gerne vil være en til at vælge placeringen af din coreopsis hvert forår, eller hvis du gerne vil dele frø med venner, kan du indsamle frø, før de falder til jorden. Mens der er mange forskellige navngivne sorter af coreopsis, er frø indsamlingsmetode den samme.

Instruktioner

•Kontroller din coreopsis planter for blomstrer. Formen frø direkte fra blomstrer, så jo mere blomstrer, flere frø. Fortsætte med at kontrollere blomstrer med jævne mellemrum og Bemærk når de begynder at visne.

•Kontrollér den tilintetgørende blomstrer med jævne mellemrum, ser for deres Centre at vende mørk brun. Dette sker generelt omkring fire uger efter blomsterne er visne. Når centers er mørkebrune og har en tørret udseende, klippe de visne blomster off deres stængler og bringe dem inde.

•Fjern alle resterende kronblade til fuldt udsætte frø hoveder. Spredning frø hoveder ud på en bakke, som du har foret med avisen eller papir skåret fra en brun købmand taske. Placer skuffen på en solrig vindue eller nogle andre varmt, tørt område af dit hjem og lad frø hoveder tørre ud for cirka tre dage.

•Hold frø hoveder over bakken og bryde åbne dem, en ad gangen, ved at knuse dem forsigtigt med fingrene. Frø falder ud på bakken.

•Sæt indholdet af bakke ind i køkkenet sigten. Forsigtigt agitere sigten indtil murbrokker falder ud, forlader frøene i sigten.

Nogle større vragrester kan være tilbage i sigten. Hvis du vil fjerne den større snavs, overføre den si indholdet i en dyb skål og tage det udenfor. Forsigtigt blæse ind i skålen, og snavs vil flyve ud, efterlod frø. Husk på, at frøene er meget lille og let. Hvis det er en blæsende dag eller du slag for kraftigt, kan dine frø blæse væk med efterladenskaberne. En anden mulighed er at bare lade snavs med frø.

•Overførsel frø i en papir frøposen til opbevaring. Du kan bruge en zip-top pose til dette formål; men der er en risiko for fugt at blive fanget i en plasticpose, og fugt kan forårsage dine frø til skimmel eller rådne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com