Sådan indsamle Crystal stilk og fod

December 13

Sådan indsamle Crystal stilk og fod

Uanset om du planlægger at sætte dem på din tabel til særlige lejligheder, eller din samling af krystal stemware består af en historie af limited editions sikret i et aflåst skab, ønsker du at få den mest nydelse ud af at forfølge denne hobby. Indsamle krystal stemware kan være mere end bare en hobby--det er din mulighed for at dykke ned i fortiden og lære om stilarter og designs som afspejler forskellige tidsperioder og de fascinerende historier nogle af disse fartøjer udgør.

Instruktioner

•Indstil dit indsamling stil og fokusere. Nogle samlere vælger en periode i tid til at indsamle. Andre bruger souvenirs af ture eller særlige lejligheder som deres kriterier, mens et andet segment af hobbyfolk kan vælge en enkelt emblem--såsom briller forskønnet med blomster--som tema i deres samling. Finde ud af hvad intriger du om crystal stemware, så du ved præcis slags glas at forfølge.

•Purchase en eller flere guides på crystal stemware skrevet af troværdige myndigheder om emnet. Du kan føle overvældet, når du gennemser boghandlere så henvende sig til bibliotekarer og boghandel personale at få anbefalinger. Bøger som "Crystal Stemware identifikation Guide" skrevet af Bob Page og Dale Frederiksen og "Firenzes glasvarer mønster identifikation Guide" skrevet af Gene Florence er typerne af guides du mest vil sætte pris på.

• Udvikle en søgestrategi. Samleobjekter er normalt fundet på loppemarkeder, antikke butikker, garage salg og samleobjekter montrer afholdt konference og kongrescentre hvor samlere samles til at købe, sælge og lære mere om deres foretrukne hobby. Find en krystal glas konventionen inden for tæt på dit hjem. Disse sammenkomster er værd at optagelse gebyr og tid. Deltage i eller starte en krystal stemware collector's club.

•Maintain en rekord bog af din stemware samling, både til forsikringsformål og for din egen fred i sindet. Det er ikke sandsynligt, du vil flytte breakfront vise din krystal stemware samling med glas indeni, men tager ingen chancer. Ingen grund til at købe en fancy registreringsdatabasen; en notebook vil gøre. Regel off kolonner til at registrere den dato du køber et glas, prisen, du betalte, og relevant fakta eller oplysninger om stilk og fod.

•Vær ekstra forholdsregler, hvis din samling er omfattende og/eller værdifulde. Tag bunden af stængler med en kode, der matcher din rekord bog, og fotografere hvert glas i din samling.

Tips & advarsler

  • Fokusere på indsamling stemware du elsker i stedet søger for at gøre en hurtig sorteper ved at tælle på din krystal stykker at værdsætte i værdi.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com