Sådan indsamle kløver frø

December 24

Der er mange fordele ved at plantning og dyrkning af kløver i din værftet eller på græsplænen. Kløver har ekstremt lange rødder, hvilket gør det en holdbar plante. Rødderne tillader det at finde vand dybt under jorden, så det er tørkeresistente. Det hjælper også at kontrollere ukrudt, som det absorberer og vedligeholder alle næringsstoffer fra jorden. Indsamling af frø fra Kløver allerede vokser på din ejendom kan hjælpe dig med at spare penge samtidig med at en smuk udseende græsplæne. Når voksende kløver du ikke kan være sikker på du vil finde dig selv et fire blade kløver for held og lykke, men du kan garantere en smuk og lav vedligeholdelse værftet eller græsplæne.

Instruktioner

•Observe vækst af din kløver som det skrider frem i hele sæsonen. Så snart blomsterne begynder at falme for sæsonen, bliver frø synlige; du spot frø hurtigst muligt at sikre, at du indsamle dem på det rigtige tidspunkt.

•Pick kløver frø som begynder de at se brune eller tørt på stænglen. Ikke vælge dem, mens de er stadig grønne, fordi disse frø er ikke moden og vil ikke producere gode planter.

•Pinch stilk af kløver mellem tommel- og pegefinger og forsigtigt trække frø ud af stilken. Opbevar dem i en tør beholder, indtil du er klar til at genplante dem.

Tips & advarsler

  • Sørg for at indsamle frø på det rette tidspunkt, da de er begyndt at se tørt på stænglen. Indsamling vil for tidligt resultere i en frø, som ikke vil producere en plante, fordi det ikke er fuldt ud modnet; venter for lang tid vil forårsage frøene til at falde ud af clover anlægget og tørre ud.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com