Sådan indsamle Mulberry Tree Sap

August 13

Sådan indsamle Mulberry Tree Sap

Mulberry tree, eller Moraceae, er en familie af 40 slægter og 1.000 arter af træer, der bærer to markerede ligheder: deres cirkulære stipule ar og deres mælkeagtig sap. Dette mælket sap er latex og anvendes i mange applikationer, herunder fremstilling af ost. Latex indeholder enzymer, der nedbryder proteiner, herunder dem, der findes i din hud. For nogle mennesker er det et irritationsmoment, og de skal håndtere det forsigtigt. Figentræet er den mest almindelige træ af familien Moraceae til indsamling af spiselige sap.

Instruktioner

• Indsamle et blad fra en sund figentræet i de tidlige morgentimer i løbet af foråret eller sommeren. Du vil bemærke den hvide sap oozing fra snittet.

•DAB træet og blade med en steril square bomuld gaze. Skære den samme blad igen, længere op stilken, og ising sap igen. Fortsat skære og duppe indtil ikke mere sap flyder fra blade eller træ. Bruge flere blade, hvis du har brug for flere sap.

•Tør gaze, og holde det i en genlukkelig plastik pose indtil du er klar til brug sap. Sættetid gaze i mælk til at opløse latex og bruge som osteløbe til fremstilling af ost. Det tager kun 4 dråber af denne sap til at koagulere en gallon mælk.

Tips & advarsler

  • Bære handsker, hvis din hud er følsom over for latex.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com