Sådan indsamle og gemme Balsam frø

March 27

Sådan indsamle og gemme Balsam frø

Balsam, "Impatiens balsamina," er en gammeldags, årlige, blomstrende plante, der er at genvinde popularitet. Blomsterne er undertiden benævnt Dame Hjemmesko på grund af formen af blomst. Andre gammeldags kilder refererer undertiden til planten som snap ukrudt eller touch-me-nots. Begge navne henviser til den fascinerende vane af de modne seedpods. Når frøene er klar til at blive høstet, vil en lille touch forårsage bælg at briste åbne. Balsam er en meget nem plante til at vokse og er særligt velegnet til sommerhus og uformelle havearbejde stilarter som det self søer meget nemt. Men mange gartnere foretrækker at starte planter i en indespærring og placere dem i bestemte steder i haven, så hvis du ønsker at arrangere din balsam mere formelt eller hvis du ønsker at dele frø med en ven, du vil ønsker at indsamle og gemme nogle frø.

Instruktioner

•Balsam frø er i en moderat størrelse frø og nem at håndtere. Balsam seedpods er om kvartal tommer lange ovale bælg indeholder fem til tolv frø i hver pod.

•Balsam frø er sjovt at indsamle. Når bælgene er modne, og frøene er klar til at vælge vil bælg reagere på en lille touch eller blid klemme ved brister åben, afslørende frø, droppe frø på jorden eller selv skyde dem på dig.

• Indsamle dine balsam frø. Adskille dem fra enhver dvælende bits af seedpod og sprede dem ud til tørre på nogle papirhåndklæder eller avis. Tillad frø til tørre i flere dage. Ved at tillade frøene til tørre ud før du placerer dem i en container, forhindre du vækst af skimmel eller muligheden for, at frø kan rådne på grund af for meget fugt.

•Pick gennem de tørrede frø udsmid frø der er grønligt farvet eller skrumpet.

•Sæt frø i en ren, tør beholder. Sørg for beholderen du bruger er fugttæt. Mens klud eller papiremballage er dekorative, materialerne, der er modtagelige for fugt og anbefales ikke til frø lagring.

Tips & advarsler

  • Gøre en etiket til den container, der viser forskellige frø, og måned og år, du indsamlede frø.
  • Opbevare frøene i et køligt og tørt sted.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com