Sådan indsamle Sod

March 24

Sådan indsamle Sod

Intet afskrækker fra skønhed af en frodig, grøn græsplæne helt ligesom udseendet af nøgne pletter af jord uden græs. Selv om spredning græsfrø over udsatte jorden fremmer væksten af nyt græs, tager denne metode tid at give jævn dækning. Indsamling og høst sod fra andre områder af din plæne kan du fylde i de nøgne pletter hurtigt.

Instruktioner

•Kapacitet din græsplæne dybt ca 24 timer før høsten af sod. Denne fugt hydrater græsset og minimerer transplantation chok.

• Indsamle sod under de kølige morgentimer, især hvis tidspunktet for høsten forekommer under en varme, tørre sæson. Måle mængden af sod nødvendige for dit projekt. Overføre denne måling på området for græs beregnet til høst i sod. Mærke den form og størrelse af sod patch med et stykke snor draperet hen over overfladen af græsset.

•Klippe rundt i kanten af græs med en skarp spade, at trykke på spaden mindst 2 inches under overfladen af jorden. Danne overskuelige strimler ved at skære indvendige af din figur i sektioner ikke større end 12 inches lang. Skær strimler i sektioner, der måler ca. 2 fod lange.

•Tryk på kanten af en firkantet have skovlen under den smalle skåret kant af den første strimmel af sod. Lirke kanten opad, fra de tilstødende græs. Forstå den løftede kant med den ene hånd, og samtidig med at nå din anden hånd under kanten, begynder udskæring sod fra den underliggende jord med en gammel køkkenkniv. En kniv med en lang klinge er bedst til dette formål – du får færre nedskæringer end med en lille skrælle kniv. Holde din nedskæringer ensartet at sikre en selv rod dybde i hele din hele afsnit af sod.

•Sæt den frigivne stykke af sod på hovedet ned, og rul det i en løs cylinder, at holde rødderne mod indersiden. Dette mindsker risikoen for anlægget tab på grund af luft eksponering mellem samling af sod og placeringen af sod i dens nye placering. Sæt den cut sod i en kølig, skyggefulde sted hurtigst muligt. Let tåge sod sektioner med en fin spray af vand for at holde rødderne mod udtørring. Genplante spadestik hurtigst muligt i sin permanent placering

Tips & advarsler

  • Efter omplantning, tamp ned din transplanterede sod til at hjælpe rødderne udgør et stramt bånd med den underliggende jord.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com