Sådan indsamle sølv bakker

January 25

Sølv bakker er en meget ønskede vare, som er både smuk, gør et fint supplement til spisestue eller Kina kabinet, og værdifulde. Blandt de foretrukne stilarter af sølv bakker er art deco, georgiske og jugendstil. Mange samlere starter med en sølvbakke, som er blevet overleveret gennem familien, men der er mange måder at få en.

Instruktioner

Ting at vide

•Find ud af, hvor at erhverve sølv bakker. Butikker, der specialiserer sig i sølv, antikvitetsforretninger og avisannoncer er gode kilder, men en auktionshus kan blive endnu bedre. Tjekke webstedet "Silver auktioner '' en liste over kommende auktioner. Lære at forstå de forskellige markeringer på sølv bakker, og hvor man kan finde dem. Kathleen Sullivan af SilverCollect.com har anbefalet encyklopædi af amerikanske Silver fabrikanter af Dorothy T. Rainwater og Judy Redfield. Finde en nærliggende professionel guldsmed (eller sølv taksator) der kan hjælpe dig med at finde og forstå markeringer.

•Vælg typen af sølv bakker du vil indsamle. Ting at overveje indeholde datoen bakken foregik, maker og stil. Beslutte, hvilken slags sølvbakke passer til din livsstil og smag. Bestemme for eksempel, hvis du bruger bakken på en regelmæssig basis, eller bare på sjældne tilfælde. En dristig bakke ville være bedre for sidstnævnte. Træffe en beslutning om hvor mange penge du kan bruge.

•Indstil om bakken er sterling sølv eller forsølvet. Hvis en bakke ikke har word "sterling '' på det, så det er nok ikke lavet af sølv. Sterling sølv er 92,5% ren, og forsølvet bakker har en tynd belægning af sølv forgyldt ind på en metal af mindre værdi end sølv. Der er forskellige markeringer på den bakke, der angiver mængden af sølv, herunder procentdelen, selv. Sterling sølv varer længere end forgyldt sølv, og bevarer sin værdi. Federal Trade Commission har oprettet et sæt frimærker og markeringer til at repræsentere sølv indhold; tjekke sin hjemmeside for mere information. Det er nødvendigt at finde elementer, der er forsølvet skal identificeres som sådan.

•Brug et forstørrelsesglas omhyggeligt undersøge sølvbakke for defekter og andre skader som små huller, buler og løs håndtag. Sørg for en forsølvet bakke er den rigtige tykkelse, og dækker hele bakken. Kontrollere, hvor meget bakken er plettet. En plettet bakke kan skjule skader. Hvis en bakke er beskadiget, skal du overveje, om det stadig er værd at købe. Prisen for en plettet bakke bør være lavere end en, ikke der, men lette skader eller tegn på brug vil ikke nødvendigvis sænke en sølvbakke værdi.

•Kontrollér sikker den sølvbakke er autentisk. Forfalskninger af mærker på sølv bakker har været rundt i århundreder, så bare fordi bakken er gamle betyder ikke nødvendigvis det er autentisk. Tage bakken til en professionel, hvis du er i tvivl, især hvis det er dyrt. Vær opmærksom på at nogle sølv bakker er blevet opdateret eller replated. Det er et personligt valg om at købe en opdateret eller ændret bakke.

Tips & advarsler

  • Sølv bakker fra tidlig Amerika er svært at finde, og er normalt kun markeret med maker's navn. En forsølvet bakke har maker's navn, og kan indeholde termer som "A1" eller "firedoble plade." Disse angiver mængden af sølv forgyldt til bakken. En sølvsmed kan reparere en sølvbakke, som er blevet beskadiget, men det er op til køberen at afveje reparationsomkostninger mod omkostningerne ved at købe bakken.
  • Nogle samlere tror monogrammer på sølv bakker tilføje til sin værdi. De fleste sølv bakker er mere værdifulde uden et monogram--medmindre bakken tilhørte nogen berømte. Lær at spot hvis et monogram er blevet fjernet. Dette vil mindske værdien af bakken. Undgå at købe sølv bakker, der synes at have været behandlet med potente kemikalier eller ligne de er misfarvet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com