Sådan indsamle tang til kompostering

March 10

Sådan indsamle tang til kompostering

Den tang, der skyller på vores strande giver en næsten ubegrænset kilde til kvalitet plantenæringsstoffer, der kloge gartner kan bringes i anvendelse i en række forskellige måder, herunder som muld og kompost. Slange ned tang som du samler for kompost flere gange at fjerne meget af den salt ophobning, derefter snittes den for at fremskynde processen med nedbrydning.

Instruktioner

•Gather eneste tang, der har skyllet i land. Gøre dette af økologiske grunde--at beskytte og bevare de marine økosystemer--men også fordi ved hjælp af solen nedbrydning af opskyllede Tang vil allerede være på vej. Derudover er tørre eller delvis tørre Tang lysere end våde tang, så det er lettere at transportere. Tang indsamler bekvemt på og omkring den gennemsnitlige high vand mærke, så samle den op på eller efter lavvande men før den næste højvande er ideel. Check din lokale vejrstation til rapporter på tidevandet tidsplaner i dit område.

•Anvend en pitchfork eller haven rake at samle bunker af tang. Løft tang med en pitchfork giver granater falde væk. Mens skaller ikke vil skade komposten, de vil ikke tilføje til det, enten, og de kan gøre sønderdeling kompost sværere senere. Udvælge og korrekt bortskaffelse af enhver plastik eller andet affald, der har skyllet op med tang. Hvis der er dyr snavs blandet med tang, er at fjerne det valgfrit. Fisk og fisk dele vil nedbrydes godt og tilføje flere næringsstoffer til mix. Kød og mejeriprodukter er blandt de eneste proteinprodukter, som ikke kan komposteres.

•Overførsel bunker af tang til en robust plastik tarp eller fladbundede balje, der kan let trækkes over sandet til din have eller køretøj. Tilbage på din kompostbunke, hugge tang med en spade eller haven edger før folde det ind i resten af din kompost. Edward Bouton af University of Floridas landbrugs udvidelse service anbefaler kompostering Tang direkte i et højbed. Brug to dele hakket tang til én del screenet limerock. Tilføj time-release gødning ifølge pakke retninger til container havearbejde, og gør blandingen hele sommeren. Tilføje tang og lime, som blandingen falder i lydstyrke. Ifølge Bouton bliver blandingen klar til udplantning det følgende forår.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com