Sådan indstilles højde forskydning fra registreringsdatabasen

April 26

Maskinoperatører bruge automatiserede computer numeriske styrings udstyr, almindeligvis omtales som CNC, skære specialiseret i forskellige typer af materialer, såsom træ og metalplader. Operatøren installerer de forskellige typer af skærende værktøjer til CNC og angiver længden parametre ind i computer registreringsdatabasen. Baseret på disse indstillinger, skærer automatiseret maskinen materialer på de programmerede indstillinger. Du kan placere højde indstillinger til emnet til at blive skåret direkte i registersystemet.

Instruktioner

•Indtast maskinens standardindstillinger på kontrolpanelet. Klik på den første workplane, normalt mærket G54, indtil du ser X-forskydning, Y-forskydning og Z-offset.

•Bevæg den digitale højde gauge til toppen af din emnet. Manuelt angive værdien til computeren ved at skrive antallet. Tryk på "F1" angive nummeret som offset indstillingerne for højde.

•Alter højde offset indstillinger om nødvendigt ved at indtaste et positivt eller negativt tal. Indtast nummeret, men ikke trykke på "F1." Tryk på tasten "Skrive" i stedet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com