Sådan injektionsmørtel badekar flise

October 23

Badekar flise er funktionel og attraktiv. Flisen vil afvise vand og beskytte de omgivende vægge fra vandskader. Men flise kan ikke gøre dette, hvis det ikke er korrekt injicerede. Fugning badekar flise er en simpel opgave for de fleste boligejere og kræver kun et par timer. Alt du behøver at starte er nogle grundlæggende viden om processen.

Instruktioner

•Fyld en spand med rent vand. Bland injektionsmørtel i en anden spand. Følg producentens anvisninger. Hver producent kræver forskellige blanding instruktioner. Kun mix som meget injektionsmørtel som du får brug for. Mindre arbejdspladser vil kræve mindre injektionsmørtel, så blande hele posen eller boks med fuger kan være ødsel. Husk på at du altid kan blande flere injektionsmørtel senere hvis du har brug for det.

•Moisten flise før fugning, ved hjælp af en svamp og en spand med rent vand. Simpelt hen opstille svampen over badekar flise. Efterlad ikke stående vand i leddene.

•Applicer injektionsmørtel til fugtede leddene, bruge en gummi float. For de bedste resultater, skal du holde float på en 45-graders vinkel, mens du sprede injektionsmørtel over de flise fuger. Klemme injektionsmørtel i leddene helt.

•Aftør væk overskydende injektionsmørtel med gummi float. Flytte skråt, fange den overskydende fugemasse på float, placere det tilbage i spanden med injektionsmørtel. Gentag denne proces med alle badekar injektionsmørtel. Injektionsmørtel ikke mellemrum mellem rør og fliser.

•Tag injektionsmørtel DIS fra forsiden af flise ansigt, ved hjælp af en afdæmpet injektionsmørtel svamp. Brug masser af vand. Være omhyggelig med ikke at fjerne nogen af injektionsmørtel fra de flise fuger. Du bare tørrer væk injektionsmørtel fra ansigtet af flisen. Tillad injektionsmørtel til tørre i 24-48 timer.

•Applicer en tynd stribe af caulk at leddene mellem røret og flisen. Hvis det er muligt, match caulk farven til injektionsmørtel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com