Sådan injektionsmørtel Cove Base flise

October 23

Sådan injektionsmørtel Cove Base flise

Et holdbart alternativ til træ, vinyl og andre typer af base, flise cove base tilføjer et færdigt udseende til et projekt. Det giver også en vandtæt forsegling mellem gulvet og base, hvilket gør det nemmere at rengøre, samt beskyttelse af underlaget. Fugning fliser cove base benytter de samme metoder til injektionsmørtel typiske keramiske fliser. Komplet maleri arbejde på væggene før fugning fliser cove base for at få et professionelt resultat.

Instruktioner

•Fyld en spand med rent vand. Hæld en passende mængde af injektionsmørtel i en anden spand. Bland ikke mere injektionsmørtel end du kan håndtere på én gang. En tredjedel af en pose er normalt tilstrækkelig til at komme i gang, men det afhænger af størrelsen af job og den enkelte udfører opgaven.

•Tilføj en tilstrækkelig mængde vand til injektionsmørtel og bland det grundigt, ved hjælp af en margen murske. Bland injektionsmørtel til at opnå en sammenhæng lig---men lidt løsere end---cremet jordnøddesmør.

•Work materiale i fælles, ved hjælp af en injektionsmørtel float. Helt udfylde alle leddene i området gældende. Arbejde i små sektioner, begyndende med de fjerneste området fra døren. Dette holder dig off de frisk injicerede områder som du arbejde dig ud af døren.

•Tillad injektionsmørtel til at konfigurere før udjævning. Det tager normalt omkring 20 minutter, men tiden kan variere på grund af klimatiske forhold. Bruge en margen murske til at skære ned alle hjørner og kanter hvor basen møder gulv og vægge. Dette eliminerer tyk injektionsmørtel leddene i hjørner og sømme, giver et professionelt resultat.

•Glatte overfladen af injektionsmørtel leddene ved at arbejde en ren, fugtig svamp i cirkelbevægelser mens du holder et vågent øje på injektionsmørtel fælles. Skyl og vride svampen gentagne gange, da det fylder med den overskydende fugemasse.

•Tillad den injicerede overflade til at udvikle en let dis. Brug en ren svamp gentagne gange skylles og opvredet i rent vand for at fjerne dis. Forsigtigt tørre overfladen af det injicerede område, flip svamp og tørres igen. Tillad område til tørre. Hvis haze er stadig til stede, skal du gentage dette trin.

Tips & advarsler

  • Fyld et par spande med rent vand, før du starter så du har en konstant forsyning under fugning.
  • Undgå at indånde støv når blanding injektionsmørtel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com