Sådan injektionsmørtel en marmor flise Backsplash

December 27

Sådan injektionsmørtel en marmor flise Backsplash

Marmor fliser kommer i mange former, størrelser og finish, alle, der kan anvendes til køkken backsplash. Da marmor størrelser varierer lidt i slebet og poleret fliser og bredt tumlede marmor fliser, er injektionsmørtel en nødvendig del af installationen skal sikre fliserne lå i lige linjer og ikke bliver beskadiget under normale house flytte eller bevægelse.

Sørg for at bruge en ikke-slebet injektionsmørtel til finpudsede eller poleret marmor og en slebet injektionsmørtel til tumlede eller mosaik marmor fliser for at udfylde injektionsmørtel leddene korrekt.

Instruktioner

•Seal din marmor fliser godt med en imprægnering sealer lavet til marmor. Sealer vil fungere som en injektionsmørtel udgivelse, sikrer nem oprydning, samtidig med at injektionsmørtel pigmenterne fra farvning den porøse sten.

Børste sealer på fliser fra top til bund for at fange drypper. Sealer tager 10 minutter at blive absorberet; aftørre overskydende med en blød klud.

•Mix op injektionsmørtel i en spand. Tilføj tørre injektionsmørtel først og tilsættes langsomt vand lidt ad gangen. Bland injektionsmørtel og vand sammen med en margin murske, tager tid til at skrabe sider af spanden ofte til at sikre en selv blanding.

•Hold håndtaget af injektionsmørtel float eller gummi fugning værktøj og bruge det til at øse op nogle våde injektionsmørtel på den flade side af værktøjet. Placer værktøjet med fuger mod marmor på den øverste del af backsplash, under skabene. Træk injektionsmørtel nedad mod tælleren, skrabning injektionsmørtel på tværs af marmor med kanten af float og trykker det ind i leddene med den flade del af float.

•Lad injektionsmørtel til tørre i 10 minutter efter dækker alle marmor. Dæmpe en injektionsmørtel svamp lidt og tørre ansigtet af marmor fliser ren. Skyl svamp hyppigt for at undgå respreading injektionsmørtel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com