Sådan injektionsmørtel en sten pejs

September 24

Sådan injektionsmørtel en sten pejs

Fugning en standard flise overflade er et simpelt spørgsmål om aftørring injektionsmørtel over feltet hele flise, skrabe flise ansigt og trykker det ind i mellemrummene mellem fliserne, så tørre ned overfladen med en svamp. Dette vil ikke arbejde for nogle fugning projekter, dog. Hvis du fugning en sten pejs eller anden overflade, som er porøse og/eller meget struktureret, er det for svært at få injektionsmørtel fra overfladen. Disse projekter kræver en mere målrettet strategi, ved hjælp af en injektionsmørtel taske til at sætte injektionsmørtel kun i rummene.

Instruktioner

•Mortar sten på plads, mens mellem 3/8 og 1/2 tommer mellem dem. Lad dem sat i mindst 24 timer.

•Sæt en tomme eller så vand i bunden af en spand. Tilføje nok injektionsmørtel for at dække det. Bland med en spartel. Tilføj flere injektionsmørtel og vand, skiftevis, indtil der er omkring en halv gallon af injektionsmørtel med konsekvensen af tykt mudder.

• Lad injektionsmørtel sidde i spanden i 10 minutter. (Denne proces, kaldet "læskninger,'' melds og blødgør de forskellige elementer i injektionsmørtel.) Re rør det. Hæld det i injektionsmørtel taske, at skubbe det ind med din gummi spatel. Fyld posen og Luk øverst.

•Indstil spidsen af injektionsmørtel posen ind i et af rummene mellem pejs stenene. Klem posen fra toppen til at udvise injektionsmørtel mens du trækker posen tilbage. Justere hastighed bevægelighed med pres på posen, så injektionsmørtel helt fylder hver linje men ikke kommer over toppen og ned på stenen. Injektionsmørtel alle rum.

•Ansigt over hver nyligt injicerede linje med en fugtig svamp, bruge kanten af svampen til at flade og glatte injektionsmørtel og tage off enhver omstrejfende injektionsmørtel, der har fået overfladen af stenen.

• Lad injektionsmørtel angivet for omkring en time, så gå over overfladen forsigtigt med en soft-strittede hånd kost til bush væk overflade snavs og give en lidt tekstureret udseende til injektionsmørtel.

Tips & advarsler

  • Bær en støvmaske, når du blander din injektionsmørtel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com