Sådan injektionsmørtel flise med ingen forskel

October 12

Sådan injektionsmørtel flise med ingen forskel

Indtil for ganske nylig fliser skulle være installeret med et minimum af en 1/16-inch injektionsmørtel joint. Denne fælles var nødvendigt ikke kun at hjælpe forsegle fugt, men at forhindre skader fra fliser gnide mod hinanden og at gøre for ujævn flise størrelser.

Nye teknologier har bidraget til at producere en produktionsmetode i flise der bruger komprimeret ler til at producere fliser, der er ekstremt selv i størrelse med skarpe, lige kanter. Disse fliser, kendt som klinker fliser, kan installeres uden hul eller injektionsmørtel fælles indbyrdes. Hvis dette er en tør-væg program, såsom et køkken backsplash, kan du ikke ønsker at injektionsmørtel denne fliser på alle. Hvis dette område vil være genstand for vand eller fugt, skal du stadig injektionsmørtel fliser, trods deres manglende fælles. Unsanded injektionsmørtel kan bruges til at pakke disse bittesmå huller, forsegling fliser.

Instruktioner

•Mix unsanded injektionsmørtel til konsistens lidt løbende peanut smør, ifølge producentens anvisninger. Unsanded injektionsmørtel består af meget fine partikler af cement og kan skubbes ind i rummet mellem fliser, der har været butted op mod hinanden.

•SCOOP nogle injektionsmørtel med flat af injektionsmørtel float og begynde at skrabe det over fliser kanter. Tryk på injektionsmørtel float på fliser kanter først, på sin kant, og derefter med den flade side af float. Dette vil pakke leddene med unsanded injektionsmørtel. Fordi der ikke er et stort rum, vil du kunne skrabe op injektionsmørtel med float og fortsætte med at bruge de samme scoopful for en længere periode. Injektionsmørtel vil opsøge eventuelle huller og fyld dem, uanset hvor lille. Du skal bare huske at bruge nogle pres, som du anvender float for at skubbe injektionsmørtel stramt.

•Aftør op overskydende injektionsmørtel fra fliserne med en fugtig svamp efter ca 10 minutter. Dette vil give injektionsmørtel tid til at sætte i leddene, men ikke nok tid til at tørre på fliserne. Sørg for ikke at bruge en masse vand, fordi dette kunne vaske injektionsmørtel tilbage ud af leddene, før det tørrer. Tillad injektionsmørtel tørre helt i 24-timer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com