Sådan injektionsmørtel Groutable Vinyl fliser

March 29

Nyere versioner af vinyl fliser omfatte ofte muligheden for en 1/4-inch injektionsmørtel fugen mellem fliserne. Udfylde denne fælles hjælper gøre flise gulvet vandtæt, samt mindre sandsynligt for at tiltrække snavs eller snavs mellem kanten af fliserne. Fugning vinyl fliser afviger lidt fra fugning hårde fliser i en række forskellige måder. Når gøres ordentligt, men er injicerede vinyl fliser en holdbar og attraktivt gulv flise indstilling.

Instruktioner

•Scoop en lille mængde af acryl-baseret injektionsmørtel ind i slutningen af den hårde fuger float. Anvende injektionsmørtel direkte på leddene i vinyl fliser. Hold float på næsten lodret, mens du trækker det på tværs af leddene. Spredt ikke injektionsmørtel over hele overfladen af vinyl fliser, som du ville et hårdt flise. Gælde kun injektionsmørtel til mellem seks og otte fliser på gangen.

•Tag overskydende injektionsmørtel fra vinyl fliser straks med kanten af float. Hold float tættere til en 45-graders vinkel og træk det diagonalt på tværs af fliser til at skrabe op overskydende injektionsmørtel. Flytte flyderen tilbage til en 90-graders vinkel som du nærmer dig injektionsmørtel leddene for at undgå grave injektionsmørtel tilbage ud af de smalle fuger.

•Wait 10 minutter til injektionsmørtel til at begynde at hærde lidt. Ved hjælp af et ikke-slibende injektionsmørtel svamp, Begynd at fjerne den overskydende fugemasse fra overfladen af vinyl fliser. Arbejde svamp i en cirkulær bevægelse over fliserne, stoppe ofte for at skylle svamp med rent vand. Jævnligt holde en løs fliser op til frisk injicerede fliser at sammenligne farven og tjekke for haze. Hvis haze findes, fortsætte med at vaske fliser indtil perfekt ren. Fortsætte til den næste række fliser.

•Wait en fuld 24 timer til injektionsmørtel til helt tørt før så tung trafik eller rengøring over de nyligt installerede og injicerede fliser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com