Sådan injektionsmørtel kanten af et brusebad gulv

March 6

Sådan injektionsmørtel kanten af et brusebad gulv

Ifølge deres natur, brusere skal kunne modstå en masse fugt på en regelmæssig basis. De rigtige materialer hjælper med at holde dit brusebad ser godt ud uanset mængden af snavs og vand det beskæftiger sig med hver dag. Gulvarealet er navnlig hvor vand kan samle og snavs kan udligne. Ordentlig Fugning af områderne omkring afløbet og på kanterne af bruseren forhindrer forværring af injektionsmørtel i disse sårbare områder.

Fugning brusebad gulve

At vælge den rigtige injektionsmørtel farve til brusebad gulv bevarer en attraktivt udseende længere. Undgå brug af hvid eller meget lys injektionsmørtel farver, der har tendens til at blive formørket og farves fra snavs, organ olier og sæbe afskum. En medium-tonet injektionsmørtel farve, der matcher din flise er det bedste valg. Den mørkere farve er mindre tilbøjelig til at vise snavs ophobning og pletter. Fuger anvendes afgør også dets holdbarhed. Der findes en række muligheder for gør-det-selv. Slebet og unsanded injektionsmørtel bruges til at udfylde områder mellem fliser. Derudover er forbedrede epoxy materialerne tilgængelige til brusere, at udholde især hårdt brug.

Slebet og Unsanded injektionsmørtel

Injektionsmørtel kommer i både slebet og unsanded typer. Slebet injektionsmørtel er generelt bruges til flise separationer, der er mere end 1/16 tommer bred. Busken giver injektionsmørtel ekstra styrke til at modstå revner. Denne fordel er særlig vigtigt for brusebad gulve, som ser konstant vand bruger. Unsanded fuger anvendes for rum mindre end 1/16 tommer, ifølge Don Vandervort af Hometime. Den unsanded konsistens er lettere at arbejde i de små sprækker. For enten type pack injektionsmørtel i rum stramt at fjerne luftlommer, som opretter svaghed i materialet, når det tørrer.

Epoxy injektionsmørtel

Til brusere, se tunge jord og fedt, tilbyder epoxy injektionsmørtel et holdbart og smudsafvisende materiale til gulve og kanter. Epoxy injektionsmørtel har et todelt system af en resin og en hærder, der producerer et stof, der er hårdere og mere holdbare end standard injektionsmørtel, ifølge Jefferson Kolle i dette gamle hus. Disse forbindelser kan også indeholde detergenter i hærder det øger gennemførligheden og lethed oprydning.

Caulking bruseren flise

På grund af det pres, der opstår i kanterne af brusebad gulve, hvor de mødes på væggen, foretrækker mange eksperter at bruge en caulking materiale, hvor de to planer, der mødes, nordamerikanske flise rengøring Association siger. Silikone caulk foretrækkes, hvilket giver en skimmel og meldug-resistente tætning mellem stram vinkler hvor muren opfylder gulvet. Tape langs kanterne af tidspunkt at oprette en pæn linje til tætning materiale. Anvend caulk, fjerne tapen og glat materiale med fingeren til en ren forsegling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com