Sådan injektionsmørtel kanterne af en flise Backsplash

October 11

Sådan injektionsmørtel kanterne af en flise Backsplash

En af de sidste trin i flisebelægning et backsplash fugning fliser. Selvom du kan anvende fuger omkring kanterne af backsplash, vil injektionsmørtel chip og crack over tid. Da injektionsmørtel ikke er omgivet af fliser på alle sider, ville det blive udsat for skader. I stedet anvende silikone caulk omkring backsplash kanter, ved hjælp af en caulk, der matcher farven på injektionsmørtel i resten af backsplash. Det vil se ligesom injektionsmørtel, mens varede længere.

Instruktioner

•Stick en stribe malertape langs tælleren hvor det opfylder backsplash. Læg et andet stykke tape på backsplash, parallelt med det første stykke. Placere tape på begge sider af leddet hvor backsplash møder kabinetter ovenfor på samme måde. Gentag for siderne af backsplash, hvis du ikke bruger bullnose fliser.

•Sæt røret af caulk i fugepistol. Skær den koniske spids af røret hvor det er ca bredden af mellemrum mellem malertape.

•Applicer en perle af caulk at mellemrummene mellem malertape. Udfyld leddene, men prøv ikke at dem for meget.

•Sæt en fugtig klud over din pegefinger. Køre rag over caulk fælles, trykke caulk på plads, caulk udjævne overfladen og fjerne overskydende. Skifte til en ren del af højspændingsforsyningsnettet, som det bliver beskidt.

•Træk stumperne af masking tape langsomt og forsigtigt så at du ikke får caulk på backsplash fliser eller tælleren. Lad caulk tørre ifølge producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger bullnose fliser på nogle af kanterne af backsplash, disse kanter behøver nogen caulk eller injektionsmørtel fordi dem flise kanter er færdig.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com