Sådan injektionsmørtel keramiske gulv fliser

April 24

Fugning udfylder mellemrummet mellem fliser, som du allerede har placeret. Det kan være svært på først, men med praksis, bliver det lettere at oprette en glat fyldt joint i en kort tid. Før du injektionsmørtel, Sørg for at du har tilladt mindst 24-48 timer siden anvendelsen af flise limen. Fjerne alle afstandsklodser og rense enhver spildt over limen i leddene.

Instruktioner

•Mix fuger efter anvisningerne. Hæld injektionsmørtel flisebelagt overfladen. Ved hjælp af injektionsmørtel float på om en 45 graders vinkel, skrabe det hen over overfladen. Gøre dette diagonalt langs ansigtet af flisen, da dette vil hjælpe, udfylde leddene. Bemærk: Fyld ikke mellemrum mellem flisen og væggen eller mellem flisen og andet materiale. Dette vil være din ekspansion fælles, og det er nødvendigt for enhver bilæggelse, der kan opstå.

•Efter et par minutter, rengøre overfladen af flisen og eventuelle overskydende injektionsmørtel. Brug en fugtig svamp og være omhyggelig med ikke at udslette injektionsmørtel fra nogen af leddene.

•Hvis du vælger, kan du bruge en samling værktøj til at forme injektionsmørtel. Tryk let i injektionsmørtel til at skabe en glat og ensartet fælles. Dette vil give injektionsmørtel en anderledes æstetiske udseende.

•Den flise skal renses igen med en fugtig svamp. Efter rengøring, vente, indtil en kedelig haze vises på overfladen af flisen. Når dette sker, polsk fliserne ved hjælp af en ren, fugtig klud. Buff fliser kort efter med en tør klud.

• Lad injektionsmørtel tør for den anbefalede mængde af tid før forsegling. De fleste keramiske fliser skal kun injektionsmørtel leddene forsegles. Med en lille pensel eller en sealer applikator, anvende fugemasse til injektionsmørtel.

• Lad flise injektionsmørtel tørre i mindst 24 timer. Du kan derefter gå tilbage med silikone caulk og udfylde fuger langs kanten af væggen.

Tips & advarsler

  • Arbejde inden for et lille område til at give dig selv tid til at fuldføre hver sektion før injektionsmørtel hærder. For at undgå misfarvning af injektionsmørtel, færdig arbejde i den samme dag.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com