Sådan injektionsmørtel keramiske væg flise

July 27

Fuger er en form for cement designet til at slå bro over hullerne mellem din keramiske fliser, buffering dem fra hinanden og giver en solid barriere mod fugt og pletter. Anvende det korrekt til en flisebelagt væg er afgørende ikke blot muren udseendet, men også til hvor godt flise vil beskytte muren. Start med et ordentligt flisebelagt væg med fugerne i mellem 1/8" og 1/4" (bruge plastic afstandsstykker under flisebelægning for at få det konsekvent). Din injektionsmørtel farve bør supplere flise farve men ikke distrahere fra den.

Instruktioner

•Sæt en tomme af koldt vand i bunden af din spand. Hæld i nok pulveriseret injektionsmørtel til at dække det. Begynd omrøring kraftigt med din spartel, tilføje vand og pulver skiftevis, i små mængder. Balance blandingen, indtil det har konsistens af kage frosting.

• Lad blandet injektionsmørtel sidde i spanden i 10 minutter. Denne proces kaldes "læskninger," tillader kemikalier i injektionsmørtel til smelter.

•Forbind-rør injektionsmørtel. Øse op så meget af det på din injektionsmørtel float som du bekvemt kan, og tryk den straks til toppen af væggen. Start i en øverste hjørne og arbejde i sektioner, sprede det over nogle få firkant feet. Køre langside flyderens tværs flise ansigt i en cirka 45-graders vinkel til klemme injektionsmørtel off flisen mens du trykker det ind i linjerne.

•For hver sektion, lad injektionsmørtel sidde i linjerne for omkring en minutter. Tørre ned området med en fugtig svamp. Tørre det let, ved hjælp af den bredeste del af svamp, for at undgå at trække injektionsmørtel ud af linjerne. Gentag for næste afsnit. Fortsæt, indtil du har gjort hele væggen.

•Forbind-tørre væg med din fugtig svamp hver halve time eller så for de næste par timer til at tage op den hvide rest, som vil danne på flise ansigter. Lad væggen tørre i to til tre dage før du genoptager normal brug af rummet. Overveje forsegling injektionsmørtel, når det er tørt at beskytte det mod fugt og mug.

Tips & advarsler

  • Bære en partikel maske, når du blander injektionsmørtel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com