Sådan injektionsmørtel lille flise

August 18

Sådan injektionsmørtel lille flise

Fugning små fliser er gjort ligesom fugning større fliser, med to undtagelser. Små fliser er meget sværere at holde på plads og de tager meget længere tid at lægge ud. Fabrikanterne er bekendt med disse komplikationer, og ofte små fliser kan købes i sektioner tilknyttet papir eller mesh, der holder dem på plads, indtil limen tørrer. Hvis du er ny til flisebelægning, kan købe små fliser som dette give de bedste resultater.

Instruktioner

•Tillad flise limen tørre fuldstændigt. Dette kan tage så meget som 24 timer, så holde ud på fugning til mindst en dag efter du lægge fliser.

•Undersøg fliser. Skrabe væk enhver lim, der sidder fast på fliserne med en barberkniv kniv eller fladt hoved skruetrækker.

•Mix injektionsmørtel i en spand efter anvisningerne på pakken. Hvis du har valgt for at bruge en færdigblandede fugemasse, kan du springe dette trin.

•Pour en lille mængde af injektionsmørtel (nok til at dække omkring en firkantet fod) direkte på fliserne hvis du fugning et gulv. Bruge en injektionsmørtel float at hente små mængder af injektionsmørtel ad gangen og smøre det på fliser, hvis du fugning en væg eller en lignende lodret overflade. Bære handsker og knæbeskyttere mens fugning for at beskytte dine hænder og knæ.

•Brug injektionsmørtel float arbejde injektionsmørtel ind i mellemrummene mellem fliser ved at trække det langsomt og forsigtigt på tværs af gulvet eller væggen på en 45-graders vinkel. Forsøg ikke at injektionsmørtel mere end omkring en firkantet fod ad gangen.

•Aftør overskydende injektionsmørtel off del af fliser du bare injicerede med en svamp. Tør omhyggeligt, så du ikke trække de små fliser off deres klæbemiddel. Arbejde på små sektioner på en gang.

•Fortsæt til injektionsmørtel i one-fods sektioner. Du kan tage en pause og komme tilbage, hvis du skal fortsætte med fugning senere så længe du tørre injektionsmørtel ud af fliser med en svamp før pause.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com