Sådan injektionsmørtel Natursten fliser

April 7

Sådan injektionsmørtel Natursten fliser

Sten fliser bruges til mange husstand områder, og kan vise sig for at være meget mere udbredt end typiske flisebelægning. De kan være ru eller polerede, begge give dramatisk forskellige effekter, og er typisk lavet af marmor, travertin, kalksten eller kvarts. Sten fliser anvendes typisk i større eller mere åbne områder, men kan også findes opdelt i små stykker brugt på bordplader eller hvor som helst ellers normal fliser kan bruges. Når Natursten fliser er lagt, skal de også grouted som almindelige fliser.

Instruktioner

•Tillad fliser at sætte i mindst 24 timer forud for begyndelsen af fugning proces. Check fabrikantens specifikationer for limen bruges på fliserne til at bestemme den korrekte tid, der skal gå forud for begyndelsen af fugning proces.

•Mix injektionsmørtel ved at følge producentens anvisninger. Sørg for at bære en ansigtsmaske, da der vil være en hel del støv, indtil injektionsmørtel er ordentligt blandet.

•Pour injektionsmørtel over fliserne, opholder sig tæt på mellemrummene mellem fliser, kendt som leddene. Vær sikker på ikke at hælde alt for meget overskydende fugemasse, som vil gøre den overskydende fugemasse fjernelse meget lettere.

•Brug injektionsmørtel float at tvinge injektionsmørtel i leddene. Når injektionsmørtel er i de dybeste afkroge af leddene, begynde at bruge en 45 graders vinkel med din injektionsmørtel float til at sikre, at alle led har et ensartet niveau.

•Aftør overskydende injektionsmørtel fra sten fliser efter producentens anbefalede tid til at vente. Mens aftørring, Sørg for at alle overskydende fugemasse er fjernet fra de stenfliser, men sørg for ikke at fjerne fuger mellem fliserne.

•Glatte ud den resterende fuger mellem fliserne med værktøjet samling. Dette vil give dit job en ensartet look. Selvom dette ikke er nødvendigt, vil det gøre for et langt mere professionelt stykke arbejde.

•Wait indtil en dis vises på overfladen af sten fliser, og polere dem ved hjælp af en fugtig vaskeklud. Kontroller instruktionerne med injektionsmørtel for at sikre, at du har ventet et passende beløb af tid før du starter trinnet.

•Applicer injektionsmørtel fugemasse som anvist af fabrikanten efter injektionsmørtel er tørret i mindst 48-72 timer.

Tips & advarsler

  • Har alle dine materialer lagt ud forud for begyndelsen arbejde, som arbejder med injektionsmørtel er tid følsomme. Hvis alt er prepped før tid, vil det være meget nemmere at arbejde hurtigt.
  • Hvis du arbejder med et stort område, bør du kun gøre en sektion ad gangen for at forhindre injektionsmørtel fra hærdning før du er færdig med det i orden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com