Sådan injektionsmørtel natursten

December 3

Sådan injektionsmørtel natursten

Fliser af natursten, granit, marmor og skifer, kan skabe holdbare og modstandsdygtige anlæg til vægge, gulve og andre byggeri applikationer. Men disse fliser har en række forskelle i forhold til færdige keramik eller glas fliser og disse forskelle skal løses under installationen. En vigtig forskel er, at de Natursten fliser er ufærdige, hvilket betyder, at de indslag porøse overflader, der plette nemt. Anvende injektionsmørtel til disse fliser, som du ønsker til færdige fliser kan resultere i injektionsmørtel pletter på tværs af stenfliser. Forsegle fliserne, og derefter anvende injektionsmørtel til korrekt forsegling uden farvning.

Instruktioner

•Applicer en naturlig sten sealer til din stenfliser. Spray sealer på overfladen eller tørre det på sten med en blød klud.

•Tillad fugemasse til tørre natten over eller følge produktet instruktioner vedrørende tørretid for fugemasse. Fugemassen skal være helt tørt, før du kan anvende injektionsmørtel, for at undgå pletter.

•Undersøg leddene i din Natursten fliser. Bruge en flat-kantet barberblad til at fjerne overskydende flise lim fra leddene, så injektionsmørtel kan effektivt forsegle leddene.

•Mix sten injektionsmørtel og vand i en ren beholder pr. produkt instruktioner; forskellige mærker af injektionsmørtel vil kræve forskellige mængder af vand. Bland kun nok injektionsmørtel til at vare du til 30 minutters arbejde. Blandet injektionsmørtel, der sidder ud længere end 30 minutter vil begynde at indstille og hærde før du har chancen for at bruge den.

•Fyld en gummi fuger flyde med cementmørtel. Hold float på en 45-graders vinkel og skrabe den flade kanten på tværs af fliser, arbejder i løbet 2 - 3 fod ad gangen. Vinklen vil tvinge injektionsmørtel i leddene.

•Scrape en rent kanten af float eller en fugtig svamp på tværs af flise overflader til at fjerne overskydende fugemasse mens det er stadig vådt. Arbejder i små segmenter vil sikre, at du rydder væk overskydende fugemasse, før det hærder. Hvis det er nødvendigt, bruge en spartel eller kanten af din finger til at tromle injektionsmørtel i leddene.

•Grout alle led i installationen af Natursten fliser. Tillad injektionsmørtel til tørre i 24 timer (eller længere, afhængigt af dit produkt instruktioner) og tørre fliserne med en ren, tør klud til at fjerne enhver hærdet støvpartikler.

Tips & advarsler

  • Du bliver nødt til at forsegle din sten over tid. De fleste sealer produkter Sidst mellem fem og 10 år.
  • Hvis din injektionsmørtel begynder at indstille og hærde før du kan arbejde det, forsøg ikke at tilføje mere vand. Dette vil kun svække injektionsmørtel. I stedet bortskaffe hærdning blanding og bland nye fuger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com