Sådan injektionsmørtel Rock vandfald

February 5

Fugning dekorative rock vandfald (som i en yard Dam display) er ikke så simpelt som fugning flade fliser. Med flade fliser, du bare tørre injektionsmørtel over hele overfladen, så skrabe og tørre det af flise ansigt, så det forbliver i mellemrummene mellem fliserne. Med en rock overflade, men er det svært at fjerne den overskydende fugemasse på grund af rock form og tekstur. Løsningen er en injektionsmørtel taske, som svarer til en wienerbrød pose og gør det muligt at målrette anvendelsen af injektionsmørtel. Injektionsmørtel fugemasse er afgørende at beskytte injektionsmørtel fra vand.

Instruktioner

•Pour 1 tommer vand i spanden. Tilføje nok injektionsmørtel mix for at dække det. Rør med din spartel, tilføjelse af vand og injektionsmørtel mix, skiftevis. Fortsatte, indtil der er nok til projektet. Injektionsmørtel bør være sammenhæng i kage frosting.

•Tillad injektionsmørtel sidde i 10 minutter. Re rør det. SCOOP injektionsmørtel i posen injektionsmørtel brug din spartel.

•Sæt spidsen af injektionsmørtel taske til en af leddene mellem klipperne, nær toppen af vandfaldet væg. Klemme på bagsiden af posen, indtil det begynder udvisning injektionsmørtel.

•Træk posen tilbage, langsomt, om en glat, selv linje af injektionsmørtel, der fylder den fælles men ikke kommer over det. Gøre hele overfladen af væggen. Lad injektionsmørtel sidde i linjerne i 10 minutter.

•Køre den en fugtig svamp let over injektionsmørtel, udglatte det. Tør nogen overskydende injektionsmørtel rock overflade.

•Tillad injektionsmørtel hærde i fire eller fem dage. Anvende en frakke af injektionsmørtel fugemasse over fugerne, ved hjælp af en lille pensel. Ikke få fugemasse på rock, bare på overfladen af injektionsmørtel. Lad fugemasse tørre i et par timer, derefter anvende en anden frakke og en tredjedel på samme måde.

Tips & advarsler

  • Bære en støvmaske mens blanding injektionsmørtel.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com