Sådan injektionsmørtel Saltillo

August 10

Sådan injektionsmørtel Saltillo

Autentiske Saltillo fliser er håndlavede, så der ikke altid er firkantet, perfekt glat eller ellers fejlfri, men, tilføjer til deres charme. De er ofte brugt som gulve i sydvest stil hjem. De er normalt terra-cotta farvet, men kan farves til mange nuancer. Disse fliser er lavet af forskellige materialer, hvilket resulterer i forskellige farver. Fugerne er normalt større end med andre fliser, så en Saltillo specifikke injektionsmørtel bør bruges til at forhindre at fugerne revner.

Instruktioner

•Familiarize dig selv med retninger for den specifikke injektionsmørtel, du bruger. Hvis du skal tilføje vand til et pulver til at blande det selv, bør sammenhængen, stiv kage dej. Lære om fugtning injektionsmørtel linjer er nødvendige for din særlige injektionsmørtel, hvis det er tilfældet, fugtes med en fugtig svamp.

•Brug gummi fuger float i en 45 graders vinkel til at skubbe injektionsmørtel ind i fugerne. Sørg for at anvende injektionsmørtel, så du ikke behøver at gå på tværs af nogen af de nyligt injicerede fliser til at komme ud af lokalet.

• Som du arbejder, bruge gummi fuger float for at skrabe det overskydende injektionsmørtel fra overfladen af fliserne.

•Læs etiketten på injektionsmørtel til at afgøre, om er det sikkert at tørre overflader af fliserne med en fugtig svamp til rengøring som du går. Vente den anbefalede tørre tid før du gør dette. Tillad injektionsmørtel til at helbrede ifølge producentens anbefaling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com