Sådan injektionsmørtel & Seal Natursten fliser

April 10

Sådan injektionsmørtel & Seal Natursten fliser

Fugning og tætning natursten er et af de vigtigste aspekter til at skabe den komplette naturlige sten oplevelse for ethvert hjem eller kontor. Om en person søger for at afslutte overfladen af en granit eller marmor installation eller en mere kompleks skifer eller travertin naturlige sten projekt, er der visse nødvendige skridt til at beskytte den naturlige skønhed af sten og gå væk med det nøjagtige udseende en person ønsker. Fugning og tætning natursten er lidt anderledes end med keramik eller porcelæn, og slutresultatet kræver langt mere finesse.

Instruktioner

•Seal natursten forud for fugning. Hvis arbejder med et lille område en maling børste kan bruges til at anvende sealer, og hvis installationen er større en håndholdt sprøjte som dem der bruges til at sprøjte for ukrudt i en have kan bruges til at anvende sealer. I begge tilfælde følge producentens anvisninger på beholderen af fugemasse instruktioner på hvor længe at give mulighed for tørring før man går videre til den faktiske fugning proces. Lad det tørre helt, før fugning.

•Force injektionsmørtel ind i leddene mellem de Natursten fliser med cementmørtel float. Hvis arbejder med poleret marmor eller granit, kan injektionsmørtel blive spredt over ansigtet af titlen fra joint til fælles fordi injektionsmørtel ikke vil holde sig til en poleret overflade. Hvis arbejder med en ru natursten som skifer, tumlede marmor eller travertin du skal undgå at sprede overskydende fugemasse på overfladen af fliser sig selv som de naturlige klipper og dale kan gøre for vanskelige rengøring.

•Tillad 15-20 minutter til injektionsmørtel til tørre i fælles før vask. Test hvis injektionsmørtel er klar til at blive renset af forsigtigt sondering overfladen af injektionsmørtel joint med fingeren. Hvis injektionsmørtel er tacky og holder sig til fingeren skal det tørre i en anden par minutter; ellers er det klar til at blive renset.

•Fyld spand med vand og dæmpe svampen lidt. Brug en svamp til at udjævne injektionsmørtel subtalaris injektionsmørtel med små, cirkulære bevægelser, skylning svamp ofte i spand med vand. Når flertallet af injektionsmørtel er blevet renset fra overfladen af titlerne og leddene glattede over, mulighed for en ekstra tørringen af 15 til 20 minutter før du fjerner den endelige tåge af injektionsmørtel med på svamp.

•Tillad tørre i mindst 72 timer før lukning.

•Kontrollér overfladen af natursten til enhver injektionsmørtel tåge, der kan forblive. Brug vand og en svamp til helt for at rense af overfladen, hvis der er nogen haze venstre, så overfladen tørre helt inden forsegling.

•Applicer sealer i små områder med en pensel eller en sprøjte for store områder. Følg producentens anvisninger med hensyn til hvor mange frakker sealer er påkrævet for forskellige typer af natursten. Tillade et minimum tørretid 24 timer før så mund trafik eller fugt brusere eller våde områder.

Tips & advarsler

  • Visse typer af naturlige sten travertin eller tumlede marmor har naturlige huller og gruber, som kan enten være fyldt med cementmørtel eller efterladt åben, afhængigt af personlige præferencer.
  • Natursten absorbere let fugt, så du ikke bekymre dig om at få overskydende fugemasse på fliserne selv, eller injektionsmørtel leddene.
  • Alle materialer og værktøjer kan købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik.
  • Bær altid sikkerhedsbriller, handsker og en maske, når du arbejder med kemikalier.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com