Sådan injektionsmørtel & Seal travertin flise

January 11

Sådan injektionsmørtel & Seal travertin flise

Fugning travertin generelt betyder fylder ikke bare rum mellem fliserne, men også pockmarks og huller på flise overflade. Disse naturligt forekommende huller er en del af travertins unikke udseende, men de vil også samle snavs og fugt hvis stå åben, så de er som regel injicerede (med mørkere injektionsmørtel, så mønstrene er stadig synlige). Stenen har at være forseglet først så injektionsmørtel ikke plette overfladen og derefter forseglet i slutningen at beskytte injektionsmørtel.

Instruktioner

•Rengør travertin med en opvredet svamp, at tage op nogen støv eller overflade snavs. Lad det tørre i 24 timer.

•Applicer sealer med en afsluttende pensel. Børste det på i en tynd, selv lag. Ikke får det i pockmarks og huller på flise ansigt eller i mellemrummene mellem dem. Lad det tørre i seks timer.

•Anvend en injektionsmørtel squeegee at sprede injektionsmørtel over travertin. Skrab det over overfladen mens du trykker det ind i hullerne og linjer. Lad kanten af sugefod tromle det hele ud.

•Tillad injektionsmørtel til at sidde i 10 minutter. Brug en fugtig svamp til at tørre op overflade, idet den resterende injektionsmørtel ud af fliser uden at grave ind i huller eller mellemrum.

•Tillad injektionsmørtel til at angive for fem dage. Børste på to mere frakker flise sealer, lægge det over flise og injektionsmørtel begge. Lad den første frakke tørre seks timer før du anvender det andet lag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com