Sådan injektionsmørtel skifer fliser

September 3

Sådan injektionsmørtel skifer fliser

Skifer fliser er begunstiget for sine særskilte barsk udseende. Dens takkede tekstur og individuelle farvemønstre er mere interessant og æstetisk tiltalende end mest glaserede keramiske fliser. Skifer er også en slidstærk flise med en skridsikker overflade, gør det til et praktisk valg for næsten ethvert hjem. Af denne grund, er det almindeligt anvendt i udendørs indstillinger som indgangsparti, terrasser og gangbroer. Dens ru tekstur, skaber imidlertid en tidskrævende fugning proces. Selv om fugning skifer kan være lidt trættende, er det samlede færdige udseende godt arbejde.

Instruktioner

•Mix injektionsmørtel. Check fabrikantens anvisninger på pakke til passende vand til pulveret forholdet. Hæld vandet i den lille spand først, og tilføje den anbefalede mængde pulver, ved hjælp af en margen murske som en ske til at blande. Slutresultatet bør være en lignende konsistens af peanut smør blandingen. Injektionsmørtel bør klamrer sig til slutningen af din margin murske uden drypper nemt. Tilføje flere fuger eller vand som nødvendige for at nå den ønskede konsistens. Tilsættes mere vand senere under fugning processen, hvis injektionsmørtel begynder at hærde og bliver svært at arbejde med.

•Fyld den store spand næsten helt med vand. Sætte på din gummi eller latex handsker til at forebygge hudirritation.

•Fyld injektionsmørtel samlinger med fugemasse. Brug margen murske til øse injektionsmørtel efter behov. Undgå droppe injektionsmørtel i midten af enhver flise, som ekstra injektionsmørtel vil forblive i revner i overfladen af skifer. Holder gummi float i en 45 graders vinkel, tvinge injektionsmørtel i leddene. Skub og træk flyde fra skiftende retninger for at sikre, at leddene er korrekt udfyldt. Injektionsmørtel brugbar områder af omkring 20 kvadrat fod på et tidspunkt før bruge svampen til at tørre flisen Rens.

•Aftør væk overskydende injektionsmørtel. Dykke en svamp ind i spand med vand og vride det ud. Bruger lange, faste aflæser, træk svampen på tværs af flisen diagonalt. Brug ikke parallelle eller vinkelret aflæser, som forårsager ujævn fugerne. Efter hver knalde, flip-svampen over. Når begge sider er snavset, skylles svampen igen.

•Gentag trin 3 og 4, indtil hele gulvet er helt injicerede og tørres.

•Tøm den store spanden og genopfylde den med rent vand. Bruger en ny, ren svamp, tørre ned flisen igen ved hjælp af metoden swiping fra trin 4. Forsigtigt krat væk enhver fuger, der er akkumuleret i revner og sprækker i den flise overflade. Fordi den flise ru tekstur vil sandsynligvis forårsage svamp at forværres, bruge ekstra svampe efter behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com