Sådan injektionsmørtel skifer gulvfliser

November 27

Skifer gulvfliser, ligesom alle Natursten fliser, skal være forseglet korrekt, før du injektionsmørtel dem, eller injektionsmørtel vil plette den absorberende overflade af fliserne. Forsegling fliser er et simpelt spørgsmål om tandbørstning flydende fugemasse over dem, når de har været installeret, men før du injektionsmørtel. Fugemassen vil også forhindrer dog injektionsmørtel opholder sig i linjer, så det er vigtigt ikke at lade fugemasse ind i mellemrummene mellem fliserne. Unsanded fuger anvendes for at undgå ridser skifer.

Instruktioner

•Rengør de nylagte skifer fliser, og sørg for det er tør og fri for enhver resterende mørtel fra installation oparbejde. Køre din vakuumslangen langs hvert af rummene mellem fliser til at trække eventuelle resterende støv eller snavs.

•Applicer en frakke af flise fugemasse på overfladen af skifer fliser med en pensel, børste det på glat og jævnt, med penselstrøg går alle i én retning. Sørg for ikke at lade nogen af fugemasse får fast på siderne af fliserne eller i rum. Lad fugemasse tørre i en time.

•Brush på en anden fugemasse frakke på samme måde. Lad det sæt natten over.

•Applicer injektionsmørtel til gulvet med en cementmørtel sugefod, at trykke på unsanded injektionsmørtel ind i mellemrummene mellem skifer. Lad det sidde i 5 til 10 minutter og derefter tørre op overskydende injektionsmørtel med en afdæmpet svamp. Fugemasse på skifer bør forhindre injektionsmørtel fra stikning eller farvning der. Tillad injektionsmørtel til at sætte i mindst tre dage.

•Reseal hele gulvet, fuger og alle, med en børste, anvende to eller tre lag af fugemasse. Lad fugemasse tør for en dag.

Tips & advarsler

  • Ventilere rummet, når de anvender fugemasse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com